VinAgora Borgála: könnyed elegancia nyár közepén

Idén új helyszínen, felemelő környezetben, a Corinthia Hotel Budapestben vár minden borkedvelőt július 7-én, pénteken a VinAgora Borgála, hazánk egyetlen nemzetközi borversenyének közönségkóstolója. Közel 600 féle válogatott bor a világ számos országából! Az idei évben a rendezvény területén két terem található: a VinAgora teremben azokat a tételeket lehet korlátlanul kóstolni, melyek idén nem nyertek érmet, az Érmes borok termében pedig a borverseny érmes borait lehet megízlelni korlátozott keretek között. A VinAgora Borgálán új kedvencekre bukkanhat, régi ismerősöket üdvözölhet poharában, aki szereti a bort, szereti a sokszínűséget vagy egyszerűen kellemesen szeretne eltölteni egy elegáns borillatú napot.

VinAgora Borbála 2016 © Szigetváry Zsolt

A kóstolás mellett érdekes interaktív borszakmai aktivitások szórakoztatják a kíváncsi borkedvelőket. Az egyedülálló VINtelligencia teszt segít kideríteni, hogy vajon hány borkedvelő képes arra, hogy megérezzen néhány grammnyi cukor vagy sav különbséget.

Az „Én is pontozok” játékban összevetheti saját véleményét, bírálatát a VinAgora szakmai zsűri ítéletével. A játékszabályok egyszerűek: töltsön poharába bármelyik borból, jegyezze fel a kódszámát a bírálati lapról, a borversenyen is használt számítógépes programmal értékelje a bort, majd hasonlítsa össze véleményét az eredeti bírálati lappal!

VinAgora Borbála 2016 © Szigetváry Zsolt

VinAgora Borbála 2016 © Szigetváry Zsolt

Az „Én is pontozok” interaktív borszakmai játék támogatója az ANSWARE Kft.

Vegyen részt az ingyenes interaktív borszakmai játékokon a rendezvény egész ideje alatt!

Számos ajándékkal is gazdagodhatnak a Borgálára érkező borkedvelő vendégek. Az első 300 elővételi jegyvásárló ajándékba kapja a VinCE Magazin legfrissebb számát VinAgpra melléklettel, melyet belépéskor vehet át a helyszínen. Továbbá a Borgálára jegyet vásárlók között hétvégi Volkswagen Multivan tesztvezetés kerül kisorsolásra a Volkswagen Haszonjárművek jóvoltából.

VinAgora Borbála 2016 © Szigetváry Zsolt

VinAgora Borbála 2016 © Szigetváry Zsolt

Az alapcsomag elővételben 5000 forint, mely a VinAgora teremben korlátlan kóstolást, valamint az Érmes borok termében 3 bor kóstolását tartalmazza. Nagyobb csomagok megvásárolhatók a rendezvény honlapján, kiegészítő jegyet a helyszínen is lehet vásárolni.

Nyitva tartás: 14-21 óra között, pénztárzárás: 20 órakor.

A helyszínen 1000 forintért kristály kóstolópohár vásárolható vagy bérelhető.

VinAgora Borgála
2017. július 7. 14-21 óráig
Corinthia Hotel Budapest
Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

www.vinagora.hu
www.borgala.hu