„DJ a szőlőben, 100% Balatonnal!„- invitáló a Homola Pincészet júliusi gasztrobulijára

Szerző: Böjtös Kinga

Budavári Dórától, a balatoni gasztrotérkép társszerzőjétől és a Homola Pincészet kommunikációs felelősétől jött drótpostán a hír: július 1-jén tényleg belecsaphatunk a balatoni nyárba! Hisz az igazi nyaralás sokunknak most kezdődik és benne ugyanitt, Paloznakon hamarosan vár minket a hatodik Jazzpiknik! Így e szombati estén, a pincészet teraszának napvitorlái alatt egy pohár 100% Balatonnal a kezünkben gondolatban már a kis falu nagy fesztiváljára hangolódhatunk…

A Homola Pincészet 100% Balaton bora maximálisan a nyári életérzést közvetíti: magában friss, balatoni gasztró bor üde savakkal, de nem sértődik meg, ha szódával dúsítják. Reduktív, nyári, buja gasztró bor. Illatában trópusi gyümölcsök, a kortyot néhány gramm maradék cukor teszi kerekké, amit a ropogós, üde savak kísérnek. Igazi nyári balatoni fehérbor a Homola Pincészettől, Olaszrizling, Pinot Blanc, Szürkebarát és Tramini házasítás.

Fotó forrása: Homola Pincészet

Fotó forrása: Homola Pincészet

Fotó forrása: Homola Pincészet

Hozzá a rostlap mögött a Sáfránkert Étterem csapata teljesít, az izzó rostlapokról a tányérunkba szervírozva a modern vidéki konyha ínycsiklandó falatkáit. Mindezt csak természetesen: válogatott alapanyagokból, hazai termelőktől.

Fotó forrása: Homola Pincészet

Fotó forrása: Homola Pincészet

A bakeliteket újra Dj Gandharva & Von Yodi, vagyis a Budabeats és a Soul Cure csapata bűvöli! Az egésznapos együttlét kora délután, 14 órától kezdődik, kevés borral, sok szódával, estére pedig az egyre emelkedettebb hangulat mellett a vörösökig is eljutunk. Táncolni ér!

https://www.youtube.com/watch?v=0lVWvwb6uqc

A BELÉPÉS INGYENES, a játékban bárki részt vehet és komoly nyereménnyel távozhat: újdonság lesz a 100% Balaton magnum palackos kiadása, ami mellé 100% Balaton napszemüveg jár. Használd az Instagramon a #100balaton taget és nyerj Jazzpiknik belépőt vagy magnum palackokat!

Fotó forrása: Homola Pincészet

Fotó forrása: Homola Pincészet

Az esemény helye, ideje, face-eventje: Július 1. 14:00-22:00, Homola Borterasz, Paloznak

https://www.facebook.com/events/1571368969582058/

Gasztrotérkép infó: http://gasztroterkepek.hu/

Homola Pincészet: http://homolapinceszet.hu/

 

,