Chiara Ferragni lesz a „Legend Of Beauty”, a 2017-es Intimissimi on Ice új jelmeztervezője

A social networking platformoktól a világ legünnepeltebb és legprofesszionálisabb szabadtéri színházának hatalmas színpadáig: Chiara Ferragni lesz az „A Legend of Beauty”, a 2017-es Intimissimi on Ice show jelmeztervezője.

Chiara Ferragni – Fotó forrása: LanceCom Communications

A divat nemzetközileg elismert, olasz származású véleményvezére álmodja meg az összes színpadi ruhát minden idők legelismertebb jégelőadására –  személyes stílusa és víziója kel majd életre az Intimissimi csapatának munkájában, még különlegesebbé téve ezzel az idei eseményt.

A Veronai Arénában ismét a zene és a jégkorcsolyázás legfényesebb csillagai fognak felragyogni egy olyan show keretében, amely egyfelől a nőiességet ünnepli, másrészt mindazt, ami olasz: a márkát, amely 2014 óta, immár a negyedik show óta hisz az eseményben és von be számos fontos nevet a megvalósításba. A show, amely ma már a kreativitás olaszországi szimbóluma, tehetséges közreműködőinek lenyűgöző listáján idén Chiara Ferragni-t is üdvözli.

 1987-ben Cremonában született, a digitális inspirációs platform, a Blonde Salad alapítója és saját márkájának kreatív igazgatója – Chiara Ferragni, közel 10 millió Instagram követőjével az egyik legbefolyásosabb ember a nemzetközi social media színterén.

„Boldog vagyok, hogy lehetőségem nyílik részt venni ennek az előadásnak a létrejöttében, amelynek korábbi változatait eddig nézőként minden alkalommal személyesen láthattam. Az Intimissimivel való  együttműködés spontán kezdődött, és ez az első alkalom, hogy jelmeztervezőként is kipróbálhatom magam és valami olyat csinálhatok, amit korábban még soha.”

Forrás: LanceCom Communications