Coco König az ikonikus fotóművész, Baricz Kati varázslatos, új albumának egyik főszereplőjeként, a könyvborítón is bemutatkozik

Az élet sok csodával ajándékozott meg, köztük Cocoval. Elindulni látni és megörökíteni nagy álmokkal egy különleges szépségű fiatalt, maga az örökkévalóság.” Baricz Kati

Coco König Baricz Kati által készített portréfotója, amelyet Edelényi János meglátott egy újságban

Egyszerűen ember – ez a címe a teljesen egyedi divatfotóiról is ismert Baricz Kati új, immár nyolcadik könyvének, amelyben a félig magyar, félig osztrák származású színésznő, Coco König is kiemelt szerepet kapott. A különleges hangulatú, összefoglaló albumnak, amely a fotóművész negyven évnyi munkájának egy rendkívüli szeletét mutatja be, a borítóképein is Coco látható. A hátoldalra a művész a fiatal szépségnek azt a portréfotóját választotta, amely a színésznőt elindította első mozifilmje, a JutalomJáték főszerepéhez vezető úton.

A rendkívüli érzékenységű Baricz Katit már évekkel ezelőtt megihlette Coco különleges egyénisége és szépsége, amelyben egyszerre van jelen a törékenység és a határozottság – fotóival egy az egyben sikerült megragadnia ezt az erőt. A művész és múzsája kapcsolatát még izgalmasabbá teszi, hogy a Baricz Kati által 2012-ben készített, portréképre a JutalomJáték című film rendezője, Edelényi János is felfigyelt egy újságcikkben és azonnal meglátta Cocoban a tökéletes Dorottyát. Szinte első perctől egyértelmű volt, hogy a fiatal tehetség erre a főszerepre született.

Coco a varázslatos, fekete-fehér divat-és szocifotókat, valamint hangulatképeket is tartalmazó album több oldalán is megjelenik – hol a kislányos elegancia, máskor a finom érzékiség megtestesítőjeként.

Forrás, fotó forrása: LanceCom Communications