Armel Dalverseny – Közönségszavazás!

A 10 éves Armel Opera Festival Dalversenyére köszönjük az énekesek  jelentkezését, és kérjük a közönséget, hogy szavazzanak a nekik tetsző női és férfi előadóra!

A versenymű az Armel Opera Festival hivatalos dala, amelynek megszületett a magyar nyelvű verziója a neves dalszövegíró, Sztevanovity Dusán által.

Zeneszerző Hien, társszerző és hangszerelő Sebestyén Áron.

A szakmai zsűri a jelentkezők közül már kiválasztotta az öt  legjobb női és öt  férfi énekest,  akikre a mai naptól itt szavazhat a közönség: http://armelfestival.org/kozonsegszavazas/ Innen is elérhető az oldal: https://www.facebook.com/ArmelOpera/

A kiválasztott énekesek:
Bori Réka, Hajdú Klára, Jőrös Andrea, Sapszon Orsolya, Topolánszky Laura, Gulyás Bence, Juhász Levente, Kálmán Tamás, Szakonyi Milán, Tarnai Dávid

A közönségdíjas női és férfi énekes 200 ezer Ft/fő jutalomban részesül.

A zsűri közben tovább dolgozik, és dönt a  fődíjas párosról,  akiket a fent nevezettekből választ ki. A fődijas női és férfi énekes fejenként  1 MILLIÓ forint jutalomban részesül.

EREDMÉNYHIRDETÉS: június 18-án, este 7 órakor  a Zeneakadémián, a Nemzetközi Armel Operaverseny 2018-as versenyszereplőinek kihirdetésével és bemutatásával együtt.

A  fődíjas és a közönségdíjas női és férfi énekes július 4-én, a 10. Armel Opera Festival Jubileumi Gálán, a Pannon Filharmonikusok kíséretében adják elő a Dalt, a Thália Színházban.

Az est házigazdája Alföldi Róbert. Vezényel: Vajda Gergely.

Jegyek: armelfestival.org, jegy.hu, Thália Színház Jegypénztár

A zsűri tagjai:
Meláth Andrea – Liszt Ferenc-díjas operaénekes, a Zeneakadémia Ének Tanszékének vezetője, egyetemi docens,
Sztevanovity Dusán – dalszövegíró,
Vajda Gergely – az Armel Opera Festival művészeti vezetője, a Huntsville Symphony (USA) zeneigazgatója.

Forrás: Armel Opera Festival