Pesti nő: könyvbemutató és kiállításmegnyitó a Moha Caféban

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Izsó Zita és Bach Máté Pesti nő kötetüknek bemutató beszélgetésére és a Bach Máté fotóiból készült kiállítás megnyitójára 2017. május 16-án kedden, 19 órára a Moha Caféba. (Bp. XI., Bartók Béla út 11.). Az est moderátora Kal Pintér Mihály.

A PESTI NŐk hétköznapiak, híresek vagy éppen különlegesek.
Történetük megejtő, szórakoztató vagy elgondolkodtató.
Ki gondolná, hogy egy nő feladja az irodai állását, csak hogy takaríthasson? Vajon számítunk arra, hogy egy női sofőr mellé ülünk be a taxiba? Találkoztunk olyan színészből lett biztosítási ügynökkel, akinek bármikor elmondhatjuk személyes panaszainkat? Vagy olyan kocsmárossal, akinél az asztalon táncolhatnak a lányok? Esetleg láttunk már olyan szempilla-stylistot, aki a férjén kísérletezik, vagy olyan cukrászt, aki bármit megformál?

„Egy olyan fotósorozatot szerettem volna létrehozni, ami tisztán és őszintén mutatja meg a körülöttünk élő pesti nőket. Az interjúalanyok választhatták ki a fotózás helyszínét, egy-egy olyan helyet, ahol jól érzik magukat. Természetes fénnyel dolgoztam, már csak azért is, mivel a sorozat legfontosabb üzenete az őszinteség. A PESTI NŐvel az elfogadást szeretnénk közvetíteni. Az elfogadás pedig a megbékélésen alapul. Olyan emberi érzésen, ami egy élhetőbb világ felé mutat utat. Hiszem, hogy létezik egy tisztább állapot, amelyben az emberek már másképpen lépnek kapcsolatba egymással. Hiszen fontos, hogy ne ellökjük egymás kezét, hanem segítsünk felállni. Talán a PESTI NŐ is közelebb visz egy ilyen világhoz.” Bach Máté

Szeretnél egy Bach Máté képet otthonra a faladra?

Azok között, akik részt vesznek az eseményen, kisorsoljuk Bach Máté Sztojka Szabináról (lásd fotó) készült képét!!!

(Egy üvegedénybe mindenki bedobhatja egy cetlin a nevét és email címét – és az est végén kihúzunk egy nevet a „kalapból”. A kiállítás június 16-ig lesz látható a Moha Caféban, a nyertes ezután veheti át nyereményét)

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1701107493522792/

Forrás: Athenaeum Kiadó
,