Vasárnap zár a Bűvös Óceán kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban

Utolsó hetéhez érkezett a Bűvös Óceán kiállítás és játék a Vajdahunyadvárban, a kalandvágyó érdeklődőknek már csak pár napjuk maradt, hogy csatlakozzanak a képzeletbeli utazáshoz, felfedezzék az óceánok káprázatos birodalmát, és egy titkos tengeri küldetés részesei legyenek.

Fotó: f exhibition

A látványos kiállítás és játék egy képzeletbeli, tengermélyi utazásra hívja a látogatókat, akik sosem látott tengeri helyszíneket barangolnak be, miközben megtévesztő feladványok és furfangos fejtörők teszik próbára bátorságukat és ügyességüket.

Az óceánokon átívelő kaland során a résztvevők leleplezhetik a kapzsi Professzort, aki víz alatti kutatóállomásán ravasz terven ügyködik: fondorlatos szerkezettel készül kivonni az óceánok értékes aranytartalmát. A találékony tudós mindent bevet, lépten-nyomon a bolondját járatja a vendégekkel, és váratlan trükkökkel zavarja össze az elméjüket és az érzékeiket. A feladványok megfejtéséhez bátor szívre, éles szemre és jó fülre is szükség lesz, ám ha minden titkát kifürkészik, a jutalom sem marad el!

Fotó: f exhibition

A Bűvös Óceán kiállítást járva a látogatók kideríthetik, képesek-e a próbatételek közepette is a célig kormányozni búvárhajójukat, ki tudják-e szabadítani az alvó ceteket az álomcsapdából, meg tudják-e fejteni a talányos buborékrajzot, és vajon elboldogulnak-e egy csapat bolondos tengeri teknőssel vagy a Tű-fok parányi lakójával. Ha elég szerencsések, találkozhatnak a mélység rejtőzködő urával és tengeri birodalma különös, megbűvölt lényeivel is.

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a titokhoz. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő, izgalmas kiállítás és játék színes látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a látogatókat.

A BŰVÖS ÓCEÁN – Titkos tengeri küldetés című kiállítás és játék április 30-án, vasárnap zárja kapuit a Vajdahunyadvárban.

Fotó: f exhibition

Helyszín: Vajdahunyadvár
Nyitvatartás: K–V 10–17 óráig
A kiállítás és játék bejárása min. 1–1,5 órát vesz igénybe.
Érdeklődés: 06 1 422 0765
Bővebb információ: facebook.com/F.Exhibition

A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása megtekinthető.

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot.

Forrás: f exhibition
, ,