A BRC, a Kollektíva és a Sticky Beats bemutatja: Daft Punk – Alive 2017 – French Scene Tribute Night

Ahogy azt már az elmúlt években is tettük, idén ismételten összefogtunk a Kollektívával és a Sticky Beatsszel, hogy a népszerű francia formáció, a Daft Punk és a francia elektronikus zenei szcéna legjobbjainak kultikus zenéit megidézzük egy teljes estén át. Az eseményt ezúttal a Francia Intézet támogatásával hozzuk létre.

Míg a zenéről a Kollektíva és a Sticky Beats gondoskodik, addig a Budapest Rooftop Cinema a hangulat megalapozását vállalta magára! Ehhez az Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem című filmet választottuk, mely teljes egészében a Daft Punk Discovery című albumára épül.

Az anime stílusú űrmusicalt az időjárási körülmények miatt ezúttal egy különleges helyszínen, a Corvin Club kistermében vetítjük, ahol a Daft Punk slágerei az egyedi moziélményen túl az este hangulatát is megteremtik. A vetítés végén pedig azonnal kezdődik is a hajnalig tartó buli a szomszédos nagyteremben.

Az exkluzív vetítésen mindössze 100 néző vehet részt, így érdemes már elővételben megvenni a jegyeket, melyek mellé ezúttal is ingyen popcorn jár.

INTERSTELLA 5555: THE 5TORY OF THE 5ECRET 5TAR 5YSTEM (2003)

A Daft Punk One More TimeAerodynamicDigital Love és Harder, Better, Faster című klipjeiben megismert történetek köré épülő egészestés, anime stílusú űrmusical a Discovery album slágereivel.

Rendező: Daisuke Nishio, Hirotoshi Rissen, Kazuhisa Takenouchi, Leiji Matsumoto
Forgatókönyvíró: Thomas Bangalter, Cédric Hervet, Guy-Manuel De Homem-Christo
Zeneszerző: Thomas Bangalter, Guy-Manuel De Homem-Christo (Daft Punk)
Operatőr: Fumio Hirokawa, Haruhiko Ishikawa
Vágó: Olivier Gajan, Shigeru Nishiyama

Időpont: 2017. április 22. 21:00
Helyszín: Corvin Club
Kapunyitás: 20:30

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1283120308423221/

A filmvetítésre és a bulira is feljogosító jegyek elővételben 1600 Ft-ért, a helyszínen 2000 Ft-ért kaphatóak, de korlátozott számban.

Forrás: Budapest Rooftop Cinema / Budapest Secret Cinema
,