80 perc alatt a nő körül – Most mindent megtudhatunk Udvaros Dorottyáról

Április 21-én folytatódik a nagysikerű, kulturális gasztroélményt nyújtó Astoria CoolTúra sorozat: ezúttal Udvaros Dorottyával Veiszer Alinda beszélget. A Hotel Astoria patinás falai közt természetesen felcsendülnek a kiváló színművésznő kedvenc dalai is és az estet egy, a témára hangolt 2 fogásos gourmet vacsora teszi teljessé.

Egy különleges zenés beszélgetésre hívja vendégeit a Café Astoria CoolTúra sorozata, ahol ezúttal Veiszer Alinda beszélget a csodálatos Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznővel, Udvaros Dorottyával szerelemről, férfiakról, nőkről, szakmáról, tervekről, családról, gyerekekről, jövőről. A “80 perc alatt a nő körül” című fantasztikusnak ígérkező estén felcsendülnek majd a színésznő kedvenc dalai, természetesen saját előadásában, Furák Péter zongorakíséretével.

A CoolTúra esteknél hagyomány, hogy a kulturális tartalmat egy pazar gasztronómiai  élmény egészíti ki, amivel a 103 éves Danubius Hotel Astoria csodaszép étterme ízelítőt kínál magából. Így ezúttal is az Astoria vezető séfje, Lakatos Tímea kínálja a zenés beszélgetés mellé azt a válogatott ételsort, amiből a közönség magának állíthat majd össze egy 2-fogásos gourmet vacsorát. Sztorik, zene és gasztroélmény egy estén: kihagyhatatlan élmény vár bennünket áprilisban az Astoria CoolTúrán!

Belépő welcome itallal és 2 fogásos menüvel: 6.900 Ft/fő

A gourmet vacsora ételei és jegyvásárlás: cafeastoriabudapest.hu

, ,