K. László Szilvia: Marci és az évszakok című hangoskönyv bemutatója Takács Nikolas és Polyák Lilla előadásában

K. László Szilvia Marci és az évszakok című hangoskönyv bemutatója Takács Nikolas és Polyák Lilla előadásában 2017. április 4-én, kedden 17.00 órakor az Örkény István Könyvesboltban (1137 Budapest, Szent István krt. 26.).

A szerzővel és a művészekkel László Ágnes beszélget.

Azt reméljük, hogy az egészen pici gyerekek és a kisiskolások egyaránt örömmel hallgatják majd a verseket, meséket, dalokat. A vidám alaphangulatú, népdal jellegű feldolgozás jókedvre derít, igazi zenei élményt nyújt. Az albumot úgy állítottuk össze, hogy átfogjon egy egész évet; nyomon követhető az évszakok váltakozása, így a kisgyermek időbeliségének fejlődését segíti. Beilleszthető az óvodai programba, használható az irodalmi-zenei foglalkozásokhoz. Mivel a gyerekek az idő fogalmát élményeiken keresztül tanulják, ezért ünnepekhez kapcsolódó versek is helyet kaptak a lemezen. Például Márton nap, Mikulás, húsvét, óvodai búcsúztató.

Az egyszerűen megtanítható, rövid versek segítséget jelenthetnek a pedagógusok munkájában, jól használhatóak egy ünnepi műsor összeállításánál. Az albumon szereplő mesék rövidek, szórakoztatóak, de emellett tanítanak is. A víz körforgásáról, illetve az elfogadásról szóló mese, a kisiskolás gyerekek számára is fontos, hasznos információkat tartalmaz.

Kérjük, jelezze vissza részvételét az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Az esemény Facebook-oldala

Forrás: Kossuth Kiadó
, ,