Főszerepben: a nő – Óbudai Társaskör

Március 8-án este 7 órakor, a nemzetközi nőnapon a Budapest Ragtime Band kiváló zenészei készülnek izgalmas válogatással, és megidézik a ragtime műfajának nagyjait. Vendégük Egyházi Géza musicalsztár lesz.

Fotó forrása: Óbudai Társaskör

Március 24-én a Női szív című estre várjuk Önöket. Közreműködik Lesták-Bedő Eszter (barokk hegedű), Takácsné Nagy Gabriella (barokk hegedű), Baranyay Piroska (barokk cselló), Csizmadia Angelika (csembaló), Károly Edit (ének) és Mesterházy Mária előadóművész. A művésznők a női lét különböző korszakait járják majd körbe szóval és zenével. Női szerzők, női előadók – de egyáltalán nem csak nőknek. Sőt! Mit érne a világ férfiak nélkül? Uraim, itt az alkalom, hogy belessenek a női lélekbe.

Fotó forrása: Óbudai Társaskör

26-án az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában hallhatják Bardi, Carlos Pérez, Melfi, Piazzolla, Rodríguez és Vivaldi műveit. Felváltva szólalnak meg a tételek, egyszer Argentínába megyünk megnézni a tavaszt, egyszer Itáliába – közben pedig Glotz Mária és Szeghalmi Endre táncművészek jóvoltából megismerjük a tangó színeit.

Fotó forrása: Óbudai Társaskör

Másnap, 27-én este Szávai Viktória és Adorjáni Bálint Kié vagy, mondd? című közös estjére invitáljuk Önöket, ahol a történet két szereplője a 30-as évek nagy filmslágerein keresztül bonyolítja reménytelen, kusza, ábrándos szívügyeit. Az előadás mellé ajándékként megnézhetik a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum Az ismeretlen görl című kiállítását is.

Fotó forrása: Óbudai Társaskör

Forrás: Óbudai Társaskör