Vasárnap zár Pompeji – Kedvezményes záróhéttel készül a Móra-múzeum

Vasárnap, március 5-én bezárja kapuit a szegedi Pompeji-kiállítás: az óriási népszerűségnek örvendő tárlat megtekintésére így már csak néhány nap maradt hátra. A Móra Ferenc Múzeum kedvezményes jegyárakkal, ajándék tárlatvezetésekkel és hosszabbított nyitva tartással ünnepli a zárás hetét február 27. és március 5. között.

Fotó forrása: Móra Ferenc Múzeum

Hamarosan búcsút int Szegednek a Pompeji-kiállítás: március 5-én, vasárnap zárja kapuit a rendkívüli tárlat. A Móra Ferenc Múzeum a záróhét alkalmából kedvezményes, ünnepi jegyárakkal várja a látogatókat, hogy akik már látták, újra megnézhessék, akik pedig még nem látták, az utolsó héten mégis elmenjenek a különleges kiállításra. Így a Móra Ferenc Múzeum épületét 500 Ft-os belépőjeggyel nézhetik meg, a három helyszínre érvényes sétálójegy pedig 990 Ft-ba kerül.

A kedvezményes jegyárakkal nem ér véget az ünneplés: az utolsó héten minden nap tartanak ajándék tárlatvezetéseket, az utolsó három napon pedig kétóránként indulnak majd az ingyenes vezetések a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban. Március 3-5., azaz péntek és vasárnap között hosszabbítva, naponta 10-20 óra között tart nyitva a Pompeji-kiállítás mindegyik helyszíne.

A részletes jegyárakról, tárlatvezetési időpontokról bővebb információ a múzeum weboldalán érhető el: www.moramuzeum.hu