PITCHFÓRUMPÁLYÁZAT – ​Friss Hús 2017​

A Daazo által szervezett FRISS HÚS Nemzetközi Rövidfilmfesztivál programjában idén is megrendezzük a rövidfilmes pitchfórumot. A rendezvény célja, hogy lehetőséget teremtsen fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására.

Beküldendő anyagok:

  • 2 oldal terjedelmű szinopszis W​ord vagy PDF formátumban
  • rendezői filmográfia ​W​ord vagy PDF formátumban
  • vizuális koncepció (moodboard) jpg, jpeg vagy PDF formátumban

HATÁRIDŐ: 2017. március 1. éjfél

A beérkezett pályázatok közül várhatóan tíz filmtervet választunk ki, amelyeket szakmai zsűri előtt mutatnak be az alkotók (rendezők/forgatókönyvírók/producerek – stábonként maximum hárman). A prezentáció időpontja: 2017. március 31. (péntek) 10.00-13.30. Helyszíne: Toldi ​m​ozi.

A BENYÚJTÁS MÓDJA: a pályázati anyagot e-mail​-csatolmányként kérjük elküldeni a következő e-​mail​-​címre:​​ veronika@daazo.com. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és e​-mail​-címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, ​és ​nem sérti más szerzői jogát. A pályázat elbírálása 2017. március 15-ig megtörténik, az eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk.

DÍJAZÁS: a legjobb filmterv pénzdíjban részesül, illetve a nyertes projektet a Daazo és más szervezetek szakmai tanácsokkal segítik.

A FESZTIVÁLRÓL: Az elmúlt négy évben a FRISS HÚS az egyik legjelentősebb hazai rövidfilmfesztivállá nőtte ki magát, amelyre évente több száz nevezés érkezik. Célunk, hogy a FRISS HÚS hosszú távon olyan nemzetközileg is elismert filmes esemény legyen, amelynek programjában szórakoztató és szakmailag izgalmas rövidfilmek láthatóak, és amelyre a filmszakma képviselői megkerülhetetlen találkozópontként tekintenek.

EGYÉB FELTÉTELEK​:

  • A pitchfórumon való részvételre a projekt rendezője vagy producere pályázhat.
  • Egy pályázó több pályázatot is benyújthat.
  • A pályázatra történő nevezés ingyenes.

A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

​A pályázattal kapcsolatos kérdések esetén a veronika@daazo.com​ e-mail címen lehet érdeklődni

Forrás: Daazo.com – Friss Hús
,