Kukucskáló színház – beleshet A KARMESTER SZERETŐJE próbájára

A Magyar Színház február 21-én 10:45-től 12:15-ig nyilvános eseményen ad lehetőséget arra, hogy a néző szó szerint belessen A KARMESTER SZERETŐJE próbájába. Miközben a paraván mögött művészi munka – a Jászai Mari-díjas Varga Éva rendező és Benkő Nóra színművész – próbája zajlik, a néző kifürkészheti a készülő előadás titkait. Az érdeklődőknek nincs más dolga, mint regisztráció után kedden délelőtt ellátogatni a színház 7. kerületi, Hevesi Sándor téri épületébe, és megfigyelni a paraván mögé bújtatott próbát.

Fotó forrása: Zsigmond László, Magyar Színház

A darab Katharina vallomása egy idősebb, családos emberhez fűződő viszonyáról, amely egy autó hátsó ülésén „elkövetett” viharos és titkos randevúval kezdődik és erdei légyottokon jut el az átmenetileg véglegesnek tűnő hálószobáig. Az előadás lemezteleníti a testet és a lelket is – Benkő Nóra nem kertel. Kíméletlenül mutatja meg mindkettőt.
Az előadás pikáns, provokatív, szókimondó és végtelenül őszinte – minden nézőnek ajánljuk, aki többet akar tudni a szenvedély titkos természetéről!

Fotó forrása: Zsigmond László, Magyar Színház

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő címen lehet: regisztracio@mszinhaz.hu
Forrás: Pesti Magyar Színház