Nőkből is megárt? Találkozás Tordai Terivel és Horváth Lilivel

Február 3-án mutatja be a Bethlen Téri Színház és a Manna a Nőkből is megárt… című előadást, ahol Tordai Teri és lánya, Horváth Lili újra egy színpadon láthatók. Az anya-lánya történet ősbemutató is egyben, Pataki Éva sikeres, több kiadást megért könyvéből, a Nőből is megárt a nagymama! regényéből készült színpadi művet a Találkozások program keretében a pályakezdő Cseh Judit rendezi, aki így mesél a készülő előadásról:
Egy anya-lánya történet arról, hogy hogyan lesz a szülőből nagyszülő és a gyermekből édesanya.
Mi történik velünk, ha egyszer csak arra ébredünk, hogy a társadalom szemében megöregedtünk, de belül nem így érezzük?
Pataki Éva szavait idézve: „Mert az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az „én”, ami szabadon kószál a testtől függetlenül.”
Az előadásból megtanulhatjuk, hogy merjük kimondani, ha valami már elmúlt; ne féljünk találkozni új helyzetekkel… és hogy az életben az egyik legfontosabb dolog a humor.

Nőkből is megárt… Fotó: Kállai-Tóth Anett – Fotó forrása: Bethlen Téri Színház

Találkozások

Nőből is megárt…  a Találkozások sorozat negyedik bemutatója. A Bethlen Téri Színház és a Manna két éve indította útjára Találkozások nevű tehetséggondozó programját, ahol fiatal, pályakezdő rendezők mutathatnak be kétszereplős darabokat, maguk mellé mentornak egy tapasztalt rendezőt választva. A Nőkből is megárt… rendezője, Cseh Judit Mészáros Márta filmrendezőt kérte fel mentornak.

Forrás: Bethlen Téri Színház