Zenészek Marcellért, Junk, Dönci, Retro Farsang – Gödör Klub

Gödör Klub programok

január 20. ,21:00 Depeche Mode Klub by 101 klub (belépő: 1000/1500 Ft)

január 21.,23:00 VIBE x Steiner Kristóf / Fifty Shades of Madonna
Steiner Kristóf Madonna bulisorozata öt év alatt „csak rajongóknak” szóló titkos underground buliból nemzetközi partisorozattá nőtte ki magát – hála az egyedülálló DJ setnek, a bevadult tömegnek, a váratlan meglepetéseknek, és persze a non-stop őrületnek a tánctéren. Most a Gödör klub táncparkettje változik át Madonna-univerzummá. (belépő: 1500 Ft)

január 22.,15:00 Civil Közoktatási Platform (ingyenes)

január 24., 20:00 Tamirel, Wolf of Mind, Fubarite (belépő: 500 Ft)

január 25., 19:00 Duma Színház bemutatja:  Fear The Szaknévsor (belépő: 2900 Ft)
21:00 Willany Leó Improvizációs Táncszínház a Spicc Stúdióban (belépő: 500 Ft)

január 26., 20:00 Junk (belépő: 1000 Ft)
Passzázs jam, félakusztikus lazulás, belvárosi harmónia: Junk halfplugged a Gödörben.
A Junk egy 10 tagból álló funky különítmény. Koncertjeiken mindenki átéli azt az életérzést, amit a funky zene lendülete ad. A budapesti klubélet és fesztiválok aktív résztvevőjeként a 10 jóbarát mindig kitalál valamit, hogy koncertjeiket színesebbé, változatosabbá varázsolja.

Junk – Fotó forrása: Gödör Klub

január 27., 20:30 Pesti Műszak bemutatja:  KILLAKIKITT, MIKEE MYKANIC (belépő: 1500 Ft)
23:30  Maximum Drum and Bass: Mindscape, Raise Spirit, IAN Autorun, Incident, SLDR

január 28.
19:00 Gödör Színpad: Parti Nagy Lajos: Ibusár – előadja Bíró Kriszta (belépő: 1800/2200 Ft)
„Egy harisnya-szomorú, ám végzetes őszi napon, Sárbogárdi Jolán MÁV menetjegykiadó föllázad, és súlyos függelemsértés keretében előadja éjeinek harapdált gyümölcsét, az általa írt operettet.” (Parti Nagy Lajos)
Sárbogárdi Jolán: Bíró Kriszta, Rendező: Pelsőczy Réka, Zene: Darvas Ferenc
A Kék Művészügynökség és az Örkény Színház előadása

19:00  Játék Marcellért: Belmondo, Koalabell, Pásztor Sámuel, Szepesi Mátyás, Crescendo, BABEL, Társadalomshop /TDS/, Napfénypresszó (adományjegy: 1500 Ft)

Berezvai Marcell a Kalef együttes gitárosa- dalszerzője daganatos betegséggel küzd, aminek a kezelése nagy költségekkel jár. Ezen költségek összegyűjtésében szeretnének segíteni Zenészeink és a Gödör Klub, ezért január 28-án egy jótékonysági esten lépnek fel, aminek bevétele Marcell gyógyulását segíti. Gyertek el, hogy Ti is hozzájáruljatok egy felejthetetlen estével Marcell gyógyulásához! Tombola és további meglepetések várnak Rátok!

Belmondo – Fotó forrása: Gödör Klub

február 4.,
19:00 „Volt egyszer egy Kaposvár” sorozat:
Platón: Szókratész Védőbeszéde Jordán Tamás és Berkes Bence előadásában
(belépő: 1500/2000 Ft)

21:00 RETRÓ Farsang: SATÖBBI, videó diszkó, DJ WURLITZER.HU
(belépő, amely egyben tombola is: 1000/1500 Ft)
Beöltözős mulatság a múlt század legjobb és legrosszabb zenéivel!

február 5., 20:00  Dönci Könyvbemutató koncert
Beszélgetés a könyvről a szerkesztővel, Vass Norberttel. Fellépnek régi zenésztársak, barátok: Frenk, Fekete Jenő, Rózsahegyi István, Gerencsèr Károly, Rósz György, Lidèrc, Víg Mihály, Balaton, Barcs Miki, Menyhárt Jenő, Másik János, Bárdos Deák Ági, ef. Zámbó István, Kamondy Imre, Verebes György… A névsor folyamatosan bővül! A koncert bevételét felajánljuk Dönci családjának, Szonjának és a három gyereknek. (Támogatói jegy: 1500 Ft)

Fotó forrása: Gödör Klub

február 9., 20:00 ANEZ, VAGHY FT. E #PIANOSET, YESYES (belépő: 1000/1200 Ft)
A vaghy egy személyes projekt, amelyhez most Palkovits Edina (E visual) csatlakozik.  A #pianoset egy tematikus sorozat, melynek alapja az improvizáció, amitől minden alkalom egyedi és megismételhetetlen. Az est címe: újjászületés. Nevezhetnénk koncertnek vagy djset-nek, de több annál. Leginkább egy audio-vizuális utazáshoz hasonlít, ahol a hangok és képek egészen új belső világokba repíthetnek el. A zene a minimalizmuson alapul, hangulatában néha melankólikus, néha táncolható harmónia, de van, hogy őrült zajzene. A műfaj egyedülállósága abban mutatkozik meg, hogy rendhagyó módon a vizualitás kilép a háttérszerepből, és egyenrangú partnerévé válik a zenének. Kétségtelenül a hazai elektronikus zenei színtér egyik egyedi színfoltja a Szalai Anesz és Demeter Zoltán által alkotott ANEZ, ami saját bevallásuk szerint elektronikus-alternatív zenét játszik, de az art-pop kifejezés is helytálló lehet. Lélekkel teli elektronika, szuggesztív ének, saját maguk által gyűjtött hangok, zajok és atmoszféra „popdal-formába” öntve.

Anez – Fotó forrása: Gödör Klub

Vásárok a Central Passage-ban:
Gardrób Közösségi Vásár február 4-én és 18-án
LemezPiac – Belvárosi Lemezbörze február 12-é

Jegyek elővételben a Klub pénztárában, valamint a jegy.hu és a TIXA oldalán kaphatók.

Forrás: Gödör Klub