A Budapest Secret Cinema bemutatja: Die Hard Maraton

Elérkezett a tél, megindul a Budapest Secret Cinema legújabb szezonja. Karácsonykor mi is lehetne stílusosabb választás a karácsony meghitt hangulatát árasztó Die Hard széria első három részénél?

Egy hangulatos maratoni vetítés eleveníti fel az ünnep értékeit – a filmek után pedig a táncoslábúak egy hajnalig tartó partin mozoghatják le a bejgli-töltött káposzta kombó hatására fölszaladt kilókat.

Az első részben John McClane (Bruce Willis) nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbe hozza házasságát, csakhogy a terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber (Alan Rickman) vezényletével arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget a kötvényeitől. A folytatásban McClane felesége (Bonnie Bedelia) elé siet a Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza (Franco Nero), az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az USA-ba. A harmadik részben a New York-i rendőrön Simon (Jeremy Irons), az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1839226909685952/

Időpont: 2016. december 28.
Helyszín: Anker’t (Budapest, Paulay Ede u. 33, 1061)

Kapunyitás: 16:30
Filmkezdés: 17:00
Jegy: 1200 Ft
Páros jegy: 1980 Ft

After party by MadCity START: 23:30
thedunaj
Gra3o
Woody
HiBoo
++++ Szegedi Timi live vocal

Forrás: Budapest Rooftop Cinema/ Budapest Secret Cinema