Telt házas rendezvénnyel zárult a Kortárs Műgyűjtő Akadémia őszi kurzusa

Több mint százan voltak kíváncsiak a Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) nyílt oklevélosztó zárónapján Rényi András és Martos Gábor kurzuszáró előadásaira december 13-án a MÜPA előadótermében.

CCA zárónap – Fotó forrása: CCA

Az alapítványi működtetésű Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) tavasszal indult képzéssorozatának célja, hogy alapismeretek átadásával közelebb hozza az erre fogékony igényes közönséget a műgyűjtés életérzéséhez, és ezzel a kortársművészeti szektor piaci oldalát serkentse.

Az őszi szemeszter szervezésében a CCA vezető kortársművészeti galériákat szólított meg, így sorrendben a Várfok, a Viltin, a Nextart, a Gregersen Art Point, az acb, az Inda és az Art+Text Budapest állt a projekt mögé, helyet és lehetőséget biztosítva a képzésnek.

CCA zárónap – Fotó forrása: CCA

Tavasszal tizenegyen, ősszel tizenöten szereztek oklevelet, és már a jövő februári kurzusra is érkeznek a jelentkezések. A kurzust elismerés és várakozás kíséri, a hallgatók szívesen ajánlják a képzést ismerőseiknek, vagy javasolják számukra a CCA ajándékutalvány karácsonyi lehetőségeit.

A CCA 2017-re erős évkezdést tervez: új honlapot új képzéstípusokkal, szabadegyetemet, műgyűjtő klubot és természetesen a tavaszi kurzust februárban – amelyben továbbra is a bevált, bizonyított, nemzetközi mintájú tematikát folytatják, a kortárs szakma egyre szélesebb bevonása mellett.

Honlap: www.contemporary.hu

CCA zárónap – Fotó forrása: CCA

Forrás: CCA