Felhívás – Color House Fest

A Fészek Színház Kulturális Egyesület meghirdeti a Color House Fest Színházi Találkozót 2017. január 21-én, Budapesten, A Fészek Színházban. A fesztiválra hazai és határokon túli magyar nyelvű, felnőtt, amatőr/független/alternatív társulatok jelentkezését várjuk.

Nevezhető bármilyen stílusú és műfajú színházi produkció, amelynek nettó időtartama nem haladja meg a 60 percet, s a szereplők létszáma max. 3 fő. (Egy- és kétszereplős előadásokat is várunk! Zenés-, verses-, szerkesztett-, pódiumelőadásokat nem tudunk fogadni.)

A találkozóra 5-7 csoport meghívását tervezzük.

Az előadásokat Jendrics Anikó és Barabás Tamás moderálásával egy háromtagú „zsűri” értékeli. (A produkciókat nem minősítjük, nem lesz rangsorolás és díjazás, az előadások értékelése egy oda-vissza alapon működő, mindenki számára nyitott beszélgetést jelent!)

A jelentkezés menete: e-mailben kérjük jelezni a társulat nevét, az előadás címét és stáblistáját, az előadás hosszát, s a technikai igényeket. (A vendégül látott társulatoknak tiszteletdíjat nem tudunk fizetni. Egy vacsorával vendégelünk meg mindenkit, a távolabbról érkezők szállását a színházban oldjuk meg, az utazási költségeket lehetőségeinkhez mérten megtérítjük.)

További információ és jelentkezés:
feszekszinhaz@gmail.com
+36 30 4057970 (Cziczó Attila)

Jelentkezési határidő: 2017. január 8., éjfél.

Forrás: Fészek Színház
,