WAMP – a kedvenc karácsonyi vásárod harmadik vasárnapja

December 18-án a Millenáris B csarnokában lesz a WAMP harmadik karácsonyi, egyben idei utolsó vására. Bár a karácsony már itt van a nyakunkon, ilyenkor sem késő még beszerezni az ajándékokat, a WAMP-on pedig óriási lesz a kínálat legyen szó ruháról, igényes kiegészítőkről, ötletes lakberendezési tárgyról, gyerekjátékokról vagy különleges finomságokról. Nézzük a választékot:

71847-1481698921-marcius_erdo

Aki egy szép ékszert szeretne ajándékozni, az most rengeteg tervező munkáiból válogathat, különleges nyakláncok, fülbevalók, brossok várnak rátok a minimalista nemesfémékszerektől az extravagáns bőrékszerekig, de az alapanyagok között a beton, a fa és az üveg is megtalálható lesz. Újdonsággal jelentkezik a Delacier márka, amelynek ékszerei az acél és a cérnakép technika fúziójából született. Az új Bionic kollekció ihletforrása egy fiatal lány, Lukoviczki Réka, aki egy súlyos autóbalesetben elvesztette bal lábát. Ahogyan egy protézis viselése során a test és az „idegen” anyag egymást erősítve létezik, úgy az ékszerek esetében is a szálcsiszolt acél és a metál színű bőrök esztétikai és funkcionális egységet alkotnak. A márka kínálatában ezen kívül még megjelennek táskák, övek és természetesen a Delacier védjegyévé vált látványdarabok is. Az ékszertervezők között megtalálhatóak még Anderlik Imola fémékszerei, Kincses Zsanett ünnepi betonékszerei és Kalácska Zsana, azaz a Zwana modular jewelry izgalmas bőrékszerei is.

Kiváló ajándék lehet egy különleges lakáskiegészítő is. A Lamoppe díszpárnái között most kifejezetten karácsonyi mintázatú párnahuzatokat is találtok, amelyek ünnepi hangulatot kölcsönöznek bármely enteriőrnek. A Petite Planet az idei karácsonyra karácsonyfa-kokedamákkal készül. A kokedama egy japán eredetű növény-művészeti ág: a növényeket egy mohával borított földlabdába ültetve értelmezi át a növény és a föld viszonyát. Szuper ajándék lehet azoknak, akik a városban is keresik a természet közelségét.

Mindig jó választás az igényes papíráru. Az ideiglenes tetoválásairól ismert TATZ márka új brand kollekciója a Paperworks különleges kézzel készített szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket kínál. A márka első kollekciója a letisztult minimalizmus és a tradicionális mexikói “otomi” mintavilág megidézésének kettősségén alapul. A Paperworks első, limitált kollekciójában kétféle spirálfüzetet, négyféle irkafüzetet és kétféle jegyzettömböt találunk, különlegesen esztétikus csomagolásban.

Az ünnepek alatt jól jön néhány különlegesebb darab a ruhatárunkban. A Balllon Showroom, amely hét iparművész és divattervező otthona, tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Vasárnap a teljes karácsonyi outfit egy az egyben beszerezhető a standjuknál. A csapat kínálatában a NATI 100% PURE IDEA, a Psycat, a XTHISMO és Zimits Andrea extravagáns ruhakollekcióit, Illés Kati kézzel készített, kisszériás cipőit, és a Flying People mintás hátizsákjait találjátok.

Az utolsó karácsonyi vásáron egy különleges program is várja a látogatókat. A Trafó House standjánál a Mome DCLab + smART! programsorozat keretében a látogatók megismerhetik Kiskéry Dániel világító interaktív szövet kollekcióját, személyre szabott tetrisz-nyakék-mintát készíthetnek maguknak, egy vizuális zenei live act részesei is lehetnek, és még egy virtuális képeslapküldésre is lesz lehetőségük lesza WAMP forgatagában.

Belépés: 500 Ft, amely levásárolható a WAMP vásárokon 2017. március 31-ig.

További információ: www.wamp.hu

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/739578536190548/