Évzáró indie party a twentees-zel és a Carson Comával a MÜSZI-ben

Utolsó budapesti koncertjét adja a twentees december 16-án a MÜSZI-ben, mielőtt elvonulnának felkészülni a februári Akvárium Klubos bulijukra, ahol a Kensington előtt játszanak majd.

twentees

twentees

Pörgős koncerttel készül a twentees az ünnepekre és az évbúcsúztatására. 2016 ugyanis úgy fest, szerette a zenekart: megjelent Múlandó című második nagylemezük a Cseh Tamás Program-támogatásával, a Good Boyhoz forgott nagyi fétis klipjük bejutott a 2. Magyar Klipszemle döntőjébe, mindeközben pedig utcazenéltek, fesztiváloztak és igyekeztek minél több fülbe becsempészni a dalaikat. Október 23-ra egy új dal is befutott, a Nem, nem, nem, mely ’56 szellemében íródott.

Rövid alkotói szünetre vonulnak a srácok év végén, hogy újdonságokkal indíthassák 2017-et, mostani koncertjükre évzáróként tekintenek, de kis karácsony helyett pörgős bulival és a tőlük megszokott fülbemászó gitárriffekkel készülnek az ünnepekre.

Előttük egy tehetséges fiatal csapat, a Carson Coma játszik. A zenekar stoner és pszichedelikus hatásokra épülő zenéjében keleties hangzásokkal is találkozhatunk.

Gyere felkészülten:

twentees:
https://www.facebook.com/twenteesmusic/
Nem, nem, nem: http://youtu.be/m8reB0f3z_s
Boldogság Kht.: http://youtu.be/ePG_g04JaSk
Good Boy: http://youtu.be/do1B38nDDqE
Múlandó album: http://youtu.be/xPSDqAPFAPI

Carson Coma
https://www.facebook.com/carsoncoma/
The Outsider: http://youtu.be/yymB9lHDVig