Utolsó esély – évzáró BABEL buli a GMK-ban

Évbúcsúztató budapesti koncertjére készül a megújult BABEL december 3-án, a GMK-ban. Előttük egy izgalmas barát zenekar, a ZEPHYR játszik.

Babel / fotó: S

Babel / fotó: Sámpár Andrea

A BABEL idén ősszel megújult felállásban, egy komplexebb hangzással és hatalmas energiákkal vette be ismét a budapesti éjszakákat. A csapat zenéje igazi zsigeri rock zene, lírai szövegekkel, tűpontos érzelmekkel négy igazi, zenefanatikus sráctól. Legújabb daluk, a misztikus klipet is kapott Let You Down októberben jelent meg. A szám hangzásáért a Grammy-díjas Liam Watson felelt, akire többek között a The White Stripes is rábízta már dalait.

A zenekar jelenleg új számain dolgozik, így a tél közeledtével visszavonulnak a próbatermükbe, legközelebb hangos koncertet csak az országos tavaszi turnéjukon adnak. Mielőtt azonban visszavonulnának december 3-án még minden BABEL-rajongó feltöltekezhet koncertélménnyel.

Előttük a ZEPHYR játszik, akik sajátos zenei világukkal ejtik rabul a hallgatót: irónikus és szarkasztikus szövegek, egyedi éteri gitárdallamok, klasszikus és neo-space vonulatot képviselő billentyűjáték alatta feszesen pulzáló basszus-dob. A zenekar tavaly jelentette meg Ösztönnel, aggyal, reflexszel című bemutatkozó albumát, de máris az új anyagon dolgoznak.

BABEL

Let You Down: https://youtu.be/CdXlk0ZqqbQ
Facebook: https://www.facebook.com/babelbandofficial/
Instagramhttps://www.instagram.com/b_a_b_el/
YouTubehttps://goo.gl/18xQuH

ZEPHYR                        

Facebook: https://www.facebook.com/zephyrzenekar/
Youtube: http://tinyurl.hu/N1lY/

Forrás: BABEL