Nem kötelező irodalom zongorával az Astoriában

Egyedülálló programsorozat keretében tálal kulturális csemegéket és válogatott finomságokat az idén 102 éves Danubius Hotel Astoria étterme. A Café Astoria CoolTúra szériája októberben indult, és már az első műsoros esteken felfigyelt rá a nagyérdemű. November 26-án a gyönyörű étterem újra várja a gasztronómia és kultúra rajongóit, ezúttal Lackfi János költővel, Oláh Kálmán zongoraművésszel és  ízes falatokkal.

Forrás: Cafe Astoria

Forrás: Cafe Astoria

A Café Astoria idén már 102 éve fogadja vendégeit a Belváros szívében. A mesélő falak mellett azonban nem csak a múltjára lehet büszke, napjainkban is igen közkedvelt a folyamatosan megújulni képes étterem. Idén ősztől kezdve – elérhető áron -, kötetlen programsorozat keretében kivételes kombót kínálnak, amikor a kultúra találkozik a gasztronómiával, és mindennek a márványborítású falak adják a páratlan díszletet.

November 26-án egy “nosztalgiajáratra” hívja vendégeit az Astoria CoolTúra sorozata, melynek vendége Lackfi János József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő, aki verseskötetei és könyvei mellett a Nem kötelező irodalom című Lackfi-sorozattal vált népszerűvé, valamint Oláh Kálmán élvonalbeli, nemzetközileg is ismert és elismert jazz-zongorista és zeneszerző, a világ kortárs zenei életének egyik legeredetibb alkotója.

Ezen a nosztalgiajáraton nem csak a békeidők kísértenek, nem csak a lornyonok, csipkefátylak, konflisok, párbajok és leányszöktetések korszaka, hanem régebbi és újabb művészek szelleme is. Bachot és Bartókot ugyanúgy meghívjuk vendégségbe, mint Kosztolányit, Örkényt vagy Weörest. Ami rég volt, ma is van, ami ma történt, már ezer éve megtörtént.

A december sem maradhat el kulturális csemege nélkül, 10-én már egy kicsit a karácsonyra hangolódva, a mese varázslatos világába kalauzol minket dr. Boldizsár Ildikó meseterapeuta.

Az Astoria most 3.000 Ft-ért kínálja tányéron nekünk a kultúrát, találkozzunk hát egy csésze kávé, vagy tea és ízletes kóstolófalatok mellett a CoolTúra programjain!

További részletek: http://www.cafeastoriabudapest.hu/astoria-cooltura-november-26/

71073-1479809959-gyumolcs_lampa

Forrás: Café Astoria CoolTúra
, ,