Hospice Világnap – Ne legyen több fájdalom!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület november 4-ei Központi Világnapi Rendezvényére az ALLEE Bevásárlóközpont átriumába!

A világnap megrendezésével szeretnénk idén is felhívni a figyelmet a daganatos betegek emberi méltóságának megőrzésére zenés-táncos programokkal, rövid színházi produkciókkal és egy könyvbemutatóval.

A hospice az életük végén járó – elsősorban daganatos – betegek humánus gondozását végző szervezet, az emberhez méltó életvégért küzdő mozgalom. A hospice gondozás célja a betegek életminőségének javítása (testi és lelki szenvedéseik enyhítése, fizikai és szellemi aktivitásuk támogatása), valamint a hozzátartozók segítése a betegség és a gyász terheinek viselésében. Ingyenes segítséget nyújt a betegeknek és családtagjaiknak, függetlenül származásuktól, világnézetüktől és anyagi helyzetüktől. A hospice gondozásban orvosok, nővérek, gyógytornászok, pszichológusok/mentálhigiénikusok, lelkészek, szociális munkások, dietetikusok és képzett önkéntes segítők vesznek részt.

Hospice Világnap – Ne legyen több fájdalom!
a Magyar Hospice-Palliatív Egyesület táncos jótékonysági rendezvénye

Műsorvezető: Székely Martin
Fellépők: Denk Viktória, Karda Beáta, Csengeri Attila, Simó Vivien, Karinthy Színház, Spirit Színház, Tahiti Tánc, Gyöngy Fitness és a B-Cool Dance Team
Könyvbemutató: Brjeska Dóra – Elhervadt virágok

Helyszín, időpont: ALLEE Bevásárlóközpont átrium, 2016. november 4. péntek, 16:00

A RENDEZVÉNY LÁTOGATÁSA INGYENES!

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/1065939676793855/

A Magyar Hospice-Palliatív Egyesület weboldala: https://hospice.hu/

hospice-vilagnap

Forrás: Nézőpontváló Egyesület