Szédítő cirkusz Ausztráliából / C!RCA

C!RCA (AUS): Addigra mi lesz (What Will Have Been)
2016.11.4-5-6. 20.00 óra
Trafó Kortárs Művészetek Háza

Akrobatika, romantika, küzdelem, és szépség egy megható újcirkuszi előadásban. Az ausztrál C!RCA társulat harmadszorra látogat a Trafóba, hogy szédítsék a nézőket és egymást trapézon, kötélen, vagy egymás testén függeszkedve. Összefonódó karok és lábak, bámulatos mozgás, tiszta fizikalitás ragadják meg a nézőket andalító elektronika és szívszaggató hegedűszó kíséretében.

Fotó forrása: Trafó Kortárs Művészetek Háza

Fotó forrása: Trafó Kortárs Művészetek Háza

„Az Addigra mi lesz a végletekig tiszta és izgalmas cirkusz – az a fajta, ahol az előadóművészi képesség és a fizikai erő találkozásából egy tagadhatatlanul sérülékeny és szerethető mű születik..” (Daily Review)

Két férfi és egy nő találkozik. Barátság? Szerelmi háromszög? Testvéri kötelék? Emberi viszonyok egy olyan előadásban, amely egyszerre kegyetlenül fizikai és pokolian emberközeli. Miközben kapcsolatuk történetét akrobatikában mesélik el, addig egy kék estélyi ruhás Bachot hegedül, majd lágy elektronika úszik be. Az előadás egymásba fonódó testek, bámulatos mozgásvilág és a zenei szépség finom találkozása.

2006-os megalakulása óta a brisbane-i csapat Ausztrália vezető újcirkuszi társulatává nőtte ki magát. Hat kontinens 34 országát járták be lenyűgöző technikájukkal, félelmetes akcióikkal és veszélyes attrakcióikkal, tátott szájakat hagyva maguk mögött. A C!RCÁt az óriási akrobatikus képességgel, fegyelemmel és energiával előadott erő, küzdelem és érzékenység jellemzi.  Minden alkalommal egy kicsit túllépnek azon, amit a lehetségesnek gondolnánk…

KRITIKÁK
http://www.thepublicreviews.com/what-will-have-been-norfolk-and-norwich-festival/
http://dailyreview.com.au/sydney-festival-what-will-have-been/35321/
http://www.eveningnews24.co.u/news/review_what_will_have_been_adnams_spiegeltent_1_4079089
http://megaphoneoz.com/sydney-festival-review-what-will-have-been/

Forrás: Trafó Kortárs Művészetek Háza