Egy csodálatos nap – A harmadik szenzációs, hamisítatlanul olasz pompa a jégen… – A varázslatos este különleges vendége Andrea Bocelli volt

A jég minden egyes suhanással szikrázva csillog, egy lenyűgöző emelés, majd a zene egyre hangosodni kezd.

A fények kigyúlnak és a nézőtér izgalommal telik meg…

A várva várt, látványos és nagysikerű ‘Intimissimi on Ice’ produkció, amely már egész Olaszország szívébe belopta magát ismét meghódította a közönséget. 2016-ban is a Veronai Aréna biztosított romantikus helyszínt az eseménynek és nemzetközi vörös szőnyegének.

_p125800

Az Intimissimi harmadik showja is egy egyedülálló élményt hozott, amely a fantasztikus zene, a divat és a korcsolyázás találkozásából született – az újabb látványos jégshow ismét a Szépséget ünnepelte.

Az „Egy Csodálatos Nap” („One Amazing Day”) címet kapta a bemutató, amely a Veronai Arénában került megrendezésre 2016. október 7-én és 8-án.

[Galleries 416 not found]

A SHOW

Az álom és valóság határán játszódó show, a két sztár, Bel és Hero 24 óráját meséli el egy táncban, amely a hajnal első fényeitől egészen a romantikus naplementéig repített minket: egy csodálatos, bűvös és izgalmas nap Verona történelmi falai között.

Miután kézhez kapják meghívásukat a rejtélyes álarcosbálra egy titokzatos, mágikus figurától, Bel és Hero számára elkezdődik az elvarázsolt világon átívelő, lenyűgöző utazás.

A hősök kalandjaik során különc és színes karakterekkel találkoznak, közben szét is válnak, majd a darab utolsó felvonásában újraegyesülnek. A romantikus bálterem és a csillagos ég tökéletes hátteret biztosít a meglepő befejezésnek.

_x8p7440

Az idei korcsolyázó csapat olyan ikonikus szereplőkből állt, mint Evgeni Plushenko, a neves orosz műkorcsolya világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, az egyetlen korcsolyázó, aki 4 olimpián érmet tudott szerezni, aki szenzációs technikájával és különleges egyedi kisugárzásával mindig elkápráztatja a közönséget, valamint a kiemelkedő tehetségű és kecses finn műkorcsolyázó, Kiira Korpi. 5 országos bajnoksági győzelem, két európai bronzérem és két olimpiai részvétel után, Kiira Korpi Bel szerepében tündökölt, mint a show egyik sztárja.

Stephane Lambiel, aki Hero szerepét játssza, ahogy azt a korábbi produkciókban tette, ezúttal is bebizonyította, hogy vitathatatlan sztár.

_x8p7946

Carolina Kostner is fontos szerepben tűnik fel a szenzációs 2016-os showban, a többi nemzetközi műjégkorcsolyázó kiválóság mellett.

A KREATÍV CSAPAT

A kifogyhatatlan ötlettárral rendelkező alkotók a 2016-os showra is fantasztikus meglepetésekkel készültek.

A show minden évben a nemzetközi film divatvilágának legnagyobb neveit kéri fel a jelmezek megálmodására. Idén ez a név Milena Canonero, világhírű olasz jelmeztervező volt. Canonero 4 alkalommal nyerte el a Legjobb Jelmeznek járó Oscar-díjat, egyet a Stanley Kubrick által rendezett Barry Lyndonért, valamint Sofia Coppola Marie Antoinette-jéért – 2015-ben pedig Wes Anderson Grand Budapest Hotel-jéért is megkapta az Akadémia elismerését.

_x8p7794

A show vadonatúj színpaddal és díszlettel várta nézőit – minden elvárást túlszárnyaló élményt ígér. Az installációért felelős Stufish Entertainment Architects, piacvezető a szórakoztatóiparban, az állandó, illetve ideiglenes turnék berendezésében.  A cég többek között olyan előadók koncertjein dolgozott mint a Rolling Stones, a U2, Madonna, Lady Gaga es a Queen. Mindemellett, a Stufish felelt a 2008-as Pekingi Olimpia és a 2010-es Ázsiai Játékok záró-és nyitóeseményeinek megszervezéséért.

Kim Gavint, a show rendezőjét, világszerte Nagy-Britannia legnagyobb tehetségei között tartják számon. A BAFTAS és a Brit Awards elnyerése után Gavin még nagyobb hírnévre és keresettségre tett szert – kreatív erőként ő állt a világ néhány legnevesebb showjának, többek közt a Take That koncertjeinek hátterében, illetve kreatív igazgatója volt a 2012-es Londoni Olimpia es Paralimpia nyitó-és záróünnepségeinek.

Ez utóbbi eseményekhez kapcsolódó sikerei után Nathan Clarke is, az angol és a dán X Faktor, a Brit Awards és a National Movie Awards és a Take That korábbi koreográfusa, az angol Voice művészeti vezetője, ismét megcsillogtatta szakmai tehetségét a show kapcsán.

_p125904

Az élő előadásokról és a garantált izgalmakról John Metcalfe is gondoskodott, zenéjével, rajta kívül a sztárok, az exkluzív nevek kreativitása és természetesen a jelmezek, amelyek a varázslatos Intimissimi kollekciók egyedülálló vonalait keltették új életre.

A 2016-OS SHOW KÜLÖNLEGES FELLÉPŐJE ANDREA BOCELLI VOLT

A show a legendás sztár hihetetlen, világszerte irigyelt hangjával is tisztelgett Olaszország előtt.

Andrea Bocelli előben énekelt a show legfelejthetetlenebb pillanatai alatt.

Az 1996 óta legendássá vált “Con te Partirò” (Time to Say Goodbye) óta Bocelli több nemzetközi elismerést és jelölést is szerzett olyan rangos díjakból mint az Oscar és a Golden Globe, a Classic Brit Award, illetve a New York-i Metropolitan-beli emlékezetes előadását állva ünnepelte a közönség, ezúttal sem volt ez másképp.

A Veronai Arénában tartandó showját is nagy izgalommal várta a közönség, hiszen a színház a világ legjobb akusztikájával büszkélkedhet.

E nemzetközileg elismert, kivételesen tehetséges olasz művész, szenzációs és hamisítatlan ‘Made in Italy’ termékké változtatta az Intimissimi On Ice show-t, amely fantasztikus európai választ ad az amerikai produkciókra.

Az Intimissimi On Ice olyan esemény, amellyel Olaszországnak lehetősége nyílik megmutatni, hogy Itália a Szépség es a Tehetség országa; mindezt egy nem mindennapi rendezvény keretein belül, amelyet senki nem akar kihagyni.

mnt_8082-jpg_chiara-ferragnijoanna-smallsirina-shaykbarbara-palvin

VEZETŐ PRODUCER ÉS TÁRSPRODUCER

Sandro Veronesi, a Balich Worldwide Shows és az Opera on Ice ismét executive producerei, illetve társproducerei voltak az Intimissimi On Ice show-nak.

Sandro Veronesi, a Calzedonia Group igazgatója, akárcsak 2015-ben, ezúttal is a show egyedüli Producere volt. Az Intimissimi mindig is fontosnak tartotta, és a mai napig úgy látja, hogy a látványos show egyúttal új formája a márka és célközönsége közötti kölcsönös kommunikációnak.

Marco Balich es az Opera On Ice a show Executive Co-producerei. Balich 2016-ban Rióban szerzett tapasztalataival tért vissza Veronába: a CC2016 által szervezett olimpiai nyitó-és záróceremóniák vezető producerének tisztjét töltötte be.

Giulia Mancini, az eredeti Opera On Ice formáció projekt létrehozója, amely a korcsolyavilág legnagyobb sztárjaival való együttműködésekkel büszkélkedhet. A cég elköteleződött első számú célja mellett: forradalmian új gálákat teremteni és bemutatni a nagyközönségnek.

[Galleries 417 not found]

Forrás, fotók forrása: LanceCom Communications
,