Fellépési lehetőség az Advent Budapesten téli fesztiválon – November 6-ig várják a csoportok és egyéni fellépők jelentkezését

Felhívás amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.

Fotó: Geberle Berci - www.adventbudapest.hu

Fotó: Geberle Berci – www.adventbudapest.hu

A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a szervezésében 2016. november 17. és december 27. között a Városháza parkban megvalósuló ADVENT BUDAPESTEN kulturális téli fesztiválon:

  • hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, színtársulatok, népzenészek stb.) és
  • művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái, kórusai, együttesei, drámatagozatok, általános és középiskolák diákjai) számára.
Fotó: Flyerz Media

Fotó: Flyerz Media

A FELLÉPÉS HELYSZÍNE: a Városháza parkban felállított fűtött Üvegház (a Deák tér mellett, a Károly körúton, a Madách térrel szemben), amely egy 50 fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely.

IDŐSZAKA: 2016. november 25. és december 23. között, keddtől csütörtökig, a koraesti órákban.

LEÍRÁS: Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt negyedik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából.

Fotó: Flyerz Media

Fotó: Flyerz Media

Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetnek programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos családi program (betlehemes játék, bábszínház, kézműves foglalkozás, gyertyagyújtás, jótékonysági gyűjtések, koncertek) és számos meglepetés várja idén is az érdeklődőket.

JELENTKEZÉS

– minimum 20, maximum 50 perces műsorral
– témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz

– a műsor címe, rövid leírása, a fellépő csoport bemutatása, létszáma és 1 db nagyméretű (minimum 1 megaByte) fotó beküldésével

– az alábbi címre: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), +36-1/3755-922/112
– határidő: 2016. november 6.

Fotó: Flyerz Media

Fotó: Flyerz Media

FONTOS INFORMÁCIÓK

A színház áramforrást biztosít, hangosítást nem. Az Üvegházban nincs mód emelt színpad kialakítására, a helyszín öltözőt és parkolóhelyet nem tud biztosítani. Hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A szervezők a fellépésért se díjazást, se útiköltséget nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

Bővebb információ: www.szabadter.hu, www.adventbudapest.hu

http://adventbudapest.hu/

Forrás: Szabad Tér Színház