„Így szerettek ők” ráadás előadások a Városmajorban – Még két alkalommal látható a Nyáry Krisztián sikerkönyvei alapján készült különleges előadás

A nagy közönségsikerre és érdeklődésre való tekintettel a Szabad Tér Színház plusz előadásokat hirdet az Így szerettek ők című irodalmi koncert-színház előadásból a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A szeptember 1-i és 2-i előadásra megkezdték a jegyek értékesítését.

Nyári Krisztián - Kaláka: Így szerettek ők - Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyári Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők – Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián azonos című irodalmi szerelmes kötetei nem csak az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerének számítanak, hanem immár színpadi változat formájában is meghódították a közönséget. A híres magyar írók párkapcsolati történeteit félig szcenírozott formában, a Kaláka együttes megzenésített verseivel bemutató előadás a Budapesti Nyári Fesztivál idei ősbemutatójaként 2016. július 20-án és 25-én került színre a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Szeptember elején most azok is megtekinthetik, akik júliusban lemaradtak róla.

Nyáry Krisztián - Kaláka: Így szerettek ők: Nagy-Kálóczy Eszter, Simon Kornél, Gryllus Dorka - Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők: Nagy-Kálózy Eszter, Simon Kornél, Gryllus Dorka – Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián - Kaláka: Így szerettek ők: Rudolf Péter, Gryllus Dorka - Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők: Rudolf Péter, Gryllus Dorka – Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

A kiváló színművészek – Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornél – tolmácsolásában, a Kaláka élőzenei kíséretével előadott est házigazdája maga a szerző, Nyáry Krisztián. A zenés irodalmi időutazás során olyan írók magánéletébe nyerhetünk bepillantást, mint Babits Mihály, Szabó Lőrinc, Ady Endre, Heltai Jenő, József Attila vagy Weöres Sándor. A szépirodalmi szövegek, személyes dokumentumok és a népszerű zenék által megelevenedő történetek az érzelmek titokzatos világába kalauzolnak bennünket, megmutatva a szerelem sokféle arcát. A Szabad Tér Színház produkcióját Kőváry Katalin rendezte, díszlettervezője Szolga István, jelmeztervezője Dőry Virág stylist, a vetítés Hoffmann Tamás munkája.

Nyáry Krisztián - Kaláka: Így szerettek ők: Gryllus Dorka - Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők: Gryllus Dorka – Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián - Kaláka: Így szerettek ők: Nyáry Krisztián - Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

Nyáry Krisztián – Kaláka: Így szerettek ők: Nyáry Krisztián – Fotó: Éder Vera (forrás: Szabad Tér Színház)

A budapesti előadások után az előadás ősztől országos turnéra indul.

Bővebb információ és online jegyvásárlás: www.szabadter.hu

Forrás: Szabad Tér Színház