Rúzsa Magdi, Hooligans és balatoni retro egy hétvégén a PLÁZSon

Rúzsa Magdi tíz éve mezítláb, szerényen, de annál határozottabb hanggal és hatalmas tehetségével lopta be magát a szívünkbe. A tehetséges énekesnő azóta sorra jegyzi a toplistás slágereket, romantikus dalaival év elején dupla Aréna koncerten varázsolta el közönségét. Most a PLÁZSon nyaralókon a sor, hogy kiváló díszlettel – a Balatonnal és a csillagos égbolttal – nyűgözze le őket augusztus 12-én. Sőt, a múlt heti vihar miatt a Hooligans is visszatér a PLÁZSra, így egy jeggyel két koncerten bulizhatunk, szombaton pedig a Total Dance keretében átveszi a terepet a balatoni retro. 

66940-1470729615-oktober_februar

Rúzsa Magdolna 2006-ban, a Megasztárban tűnt fel először, ahol azonnal az első helyig énekelte magát, azóta pedig sorra halmozza az elismeréseket. Polcán több arany és platina lemez sorakozik, megkapta az Artisjus- és a Fonogram díjat, nemrég pedig az év női előadójának választották a Petőfi Zenei Díjon. Magdi emellett 2007-ben a 9. helyig jutott az Eurovíziós Dalversenyen, ahol a szerzői különdíjat is neki ítélték Aprócska blues című daláért. A tehetséges énekesnő azóta olyan slágerekkel uralta a listákat, mint az Egyszer, a Szerelem, a Nélküled vagy az Ég és föld, míg tavaly az Április és a Tejút című dalukat zárhattuk szívünkbe. Magdi nemrég mutatta be legfrissebb, Érj hozzám című számát, mely bizonyára a PLÁZSon is fel fog csendülni. Magdi a PLÁZSon 20.45-kor kezd, s közvetlenül utána a „huligánok” veszik át a színpadot a magyar tenger partján, ugyanis a múlt heti vihar miatt a Hooligans koncertje átkerült augusztus 12-re, így most a közönség két koncertet is végigbulizhat egy jeggyel. Az idén 20 éves csapat legnépszerűbb slágerei mellett legújabb – máris platinalemezzé vált – Igaz Történet című albumuk dalait is elhozzák.

„Napfény járja át a szívem újra” – szombaton egy fergeteges fesztivál keretében élhetjük át, milyen a ’90-es évek balatoni láza, a Total Dance ugyanis bemutatja milyen is a balatoni retro láz. Ebben olyan előadók lesznek segítségünkre, mint a legendás Groove Coverage és a Brooklyn Bounce, de a hazai retro nagyköveteiként itt köszönhetjük az Ámokfutókat, a Splash-t, a Happy Ganget, Csordás Tibit, DJ Náksit, Sub Bass Monstert, DJ Andrét és az Animal Cannibalst is. Igazi balatoni, fülledt retro buli, a magyar tenger partján augusztus 13-án. Dobd le magad!

Forrás: PLÁZS