Háztól házig a margitszigeti előadásokra a 6×6 Taxival

A Szabad Tér Színház értesíti vendégeit, hogy 2016. augusztus 27-ig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásainak napján (augusztus 12., 13., 20., 25., 27., illetve az esőnapokon) a 6×6 Taxi kiemelt autói háztól házig, azaz a Szabadtéri Színpad bejáratáig szállítják az utasokat.

Fotó forrása: Szabad Tér Színház

Fotó forrása: Szabad Tér Színház

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a szolgáltató javasolja, hogy a zavartalan közlekedés érdekében a taxit a kijutáshoz előre rendeljék meg az alábbi telefonszámon: + 36 1 666-6666.

Az előadás végén a színház előtti diszpécser állomásra folyamatosan érkeznek a szabad autók, amelyek az érkezés sorrendjében szállítják haza az utasokat.

Ezáltal bővült a Budapesti Nyári Fesztivál kényelmi szolgáltatásainak köre, amellyel a szervezők a nézők közlekedését kívánják segíteni, különös tekintettel a 26-os busz forgalmi rendjének megváltozására.

A 6×6 Taxi mellett továbbra is javasolják a MAHART színházi hajójárat igénybe vételét, amely az augusztus 12-13-én 22 órakor kezdődő MAGIC NIGHT – a nagy illuzionista show! éjszakai kezdéséhez igazítottan közlekedik. A BKK továbbra is sűríti járatait a 26-os busz vonalán minden előadás előtt (az Árpád híd M és a Szabadtéri Színpad bejárata közötti módosított útvonalon), előadások után a színháztól különbuszok indulnak az Árpád híd M megállóig, 22.50 után a Nyugati pályaudvarig.

Bővebb információ: www.szabadter.hu

Forrás: Szabad Tér Színház