Ékszervásár nyílik a Gozsdu udvarban

Augusztus 5-én, pénteken útjára indul a Gozsdu udvar és a Nagy Budapesti Kultúrzsibi legújabb attrakciója, az ÉK: Ékszerdesingland, avagy ékszervásár minden pénteken 10-től 17 óráig a Gozsdu udvarban. Kézművesek, dizájnerek, manufaktúrák, kereskedők, magánzók – ékszerek minden mennyiségben, megfűszerezve a Gozsdu hangulatával és több tucatnyi vendéglátóhelyével.

2016husvetiartmarket (130)

Az egykoron az Erzsébet térről indult Nagy Budapesti Kultúrzsibi 2014 nyara óta működteti heti rendszerességgel a Gozsdu Antik Vintage Marketet, amely a vasárnapi Gouba (Gozsdu Bazaar) mellett mára már a Gozsdu udvar, ezzel együtt a budapesti bulinegyed egyik stabil és népszerű programjává vált, erősítve a Gozsdu többfunkciós jellegét is.

A szervezők hosszas előkészületek után most látták elérkezettnek az időt a street marketen belüli programbővítésre, így mostantól minden pénteken ékszervásár várja a Gozsdu udvarba látogatókat. Bár az ékszerek jelenléte a különféle design-, kézműves- és kirakodó vásárokon általában jelentős mértékű, gyakorlatilag csak ékszerek kínáló, rendszeres vásár eddig nem létezett a fővárosban. Ez alapján született meg a mostani döntés, remélve azt is, hogy több tucatnyi vendéglátóhelyével és egyéb szolgáltatásaival maga a helyszín is szerves részévé válik a rendezvény sikerének.

A vásár a látogatók részére ingyenesen látogatható.

ek010

Ék – Ékszerdesignland
Ékszervásár a Gozsdu udvarban minden pénteken

Helyszín: Gozsdu Udvar, Budapest, VII. ker., Király utca 13. – Dob utca 16. (További bejáratok a Madách Imre sétányon a Holló utcából és a Madách Imre utcából.

Időpont: 2016. augusztus 5-től minden pénteken 10-től 17 óráig. A rendezvény rossz idő esetén is megrendezésre kerül.

Kontakt: E-mail: kulturzsibi@gmail.com
Net: https://www.facebook.com/ekszerdesignland
https://www.facebook.com/kulturzsibi
Tel.: 30/639-2991

Szombatonként a Gozsdu Antik Vintage Market, és vasárnaponként a Gouba (Gozsdu Bazaar) továbbra is üzemel.

Forrás: Nagy Budapesti Kultúrzsibi