Thievery Corporation Veszprémben, Szabó Balázs a Balaton közepén

A hűvös idő ellenére is érdemes a Balatonra indulni, mert vasárnap Veszprémben koncertezik a legendás Thievery Corporation. A washingtoni duó a minden évben igen erős line uppal előálló VeszprémFest fesztivál zárónapján lép színpadra a Veszprém Arénában, a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként.

SFAH9L2IYxCQSe9pW7Nwuw

A május vége óta zajló MOL Nagyon Balaton programsorozat idén már olyan sikereket tudhat maga mögött, mint a hatalmas részvétellel lezajlott Ultrabalaton futóverseny és a látogatócsúcsot döntő 10. jubileumi Balaton Sound. A MOL Nagyon Balaton fesztiválok azonban most indulnak be igazán: a héten megkezdődött a VinCE Balaton borfesztivál és elindul a legjobb badacsonyi borászokat felvonultató Badacsony Bor7, a VeszprémFestet pedig többek közt Jamie Cullum, Lisa Stansfield és a már említett Thievery Corporation koncertjeivel és a Rozé, Rizling és Jazz napok boros-jazzenés programjával zajlik Veszprémben.

Július harmadik hete sem fog eseménytelenül telni: jön a felszabadultságáról híres Veszprémi Utcazene Fesztivál, kezdődik a hazai kortárs művészeket és designereket felvonultató ARTplacc Tihanyban, július 22-én pedig újabb különleges hangulatú koncertre kerül sor a Balaton közepén: Szabó Balázs Bandája a szántód-tihanyi kompon zenél majd.

További információk a www.nagyonbalaton.hu oldalon találhatóak.

Forrás: Nagyon Balaton