Kerti party és grill ’n’ chill hangulat a Gellért Sörözőben

Ismét gasztrotörténelmet ír a Gellért: kerti partira készül a legpatinásabb hazai szálló Budapest legklasszabb gasztrohelyeinek kínálatával, a legütősebb kézműves sörökkel, borokkal, babzsákokkal, raklap bútorokkal és megfizethetetlen élményt nyújtó panorámával. A belépés díjtalan!

65284-1467189604-patak_augusztus

Július 8-án és 9-én Budapest egyik legszebb teraszára költözik a grill ’n’ chill hangulat, Pandula Richárd és Fekete Marcell közös szervezésében. Az ország legmenőbb kerti partyján étel fronton nem találunk kivetni valót, hisz’ a legkülönfélébb kreatív konyhák képviseltetik magukat. A Céltorony sportbisztró grill- és barbecue ételei, faszénparázs fölött sütött húsai, a pozitív energiát sugárzó Funky Pho dél-vietnámi ízei, a Kollázs Food Truck magyar-francia fúziós konyha rusztikus brasserie fogásai és a Steamboo, Szabó Győző színművész saját fejlesztésű gőzgolyói minden ínyenc ízlelőbimbóinak teljes íz-orgiát biztosítanak. A megújulása óta sörkonyhára szakosodott Gellért Söröző olyan ételeket vonultat fel, mint a malacpofás bruschetta. Aki nem mer kockáztatni, új ízekkel kísérletezni, annak is lesz lehetősége csillapítani az éhségét klasszikus streetfood ételekkel, hot-dogokkal és mini gourmet hamburgerekkel. A nagy hőségben pedig a hideg levesekkel és jéghideg csapolt sörökkel várják az enyhülésre vágyó érdeklődőket.

A létező legfinomabb kézműves sörkülönlegességeket a sörforradalom mekkája, az Élesztő hűti be erre az alkalomra, de válogatott kézműves borokat is ihatunk majd.

További részletek a Gellért Söröző honlapján: gellertsorozo.hu