Gólörömhöz jó bor és zene dukál!

A gasztrofesztivál-kedvenc Borra-Való együttes új bordal-klipjével csatlakozik a drukkerek többmilliós táborához, és szurkol a magyar futballválogatottnak.

Borra-Való

Borra-Való

Két magyar gól között, a mérkőzések szünetében fokozza a mámoros jókedvet a Borra-Való együttes új videoklipje. A YouTube-csatornán (és a zenekar honlapján: www.borra-valo.hu) látható Lackfi János megzenésített bordala alapján készült hangulatos mini-film, Asszony bora, ember bora. Hiszen szívből szurkolni – és finom italt kortyolni – nemcsak a férfiak tudnak, abban a magyar hölgyek is jeleskednek.

A klipet az etyeki Kálvária-dombon rögzítették, amely kitűnő adottságain túl a bordalok mélyén megbújó szakralitást is képviselte. A szakralitással párhuzamban a helyszín, az Etyek-Budai borvidék szíve a szőlőérlelő dombjaival a Borra-Való együttes bor-kulturális hitvallását testesítette meg. A kisfilmet Kiss Jenő rendezte. Az elismert muzsikusokból álló együttes Asszony bora, ember bora-klipjén Almár Judit Almus „boszorkányos” énekét Lázár Zsigmond hegedűn, Horváth György gitáron, Szőke Péter basszusgitáron és Perger Guszty ütőhang­szereken kíséri.

Az együttes így kíván minél jobb eredményt a magyar csapatnak: Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

Forrás: Borra-Való