Gubás Gabi lemezbemutató gyerekkoncertje vasárnap

Irén, a gomba az egyik sztár Gubás Gabi legújabb, Bergengóciából jöttünk című gyereklemezén. A játékos, vicces dalokat a Jászai-díjjal frissen kitüntetett színésznő április 3-án, vasárnap fél 11-től a Pöttyöslabda Családi Délelőttön mutatja be a budapesti Akvárium Klubban.

Gubás Gabi a Jászai-díjjal

Gubás Gabi a Jászai-díjjal

Gubás Gabi legújabb gyereklemeze, a Bergengóciából jöttük az év végén jelent meg a Music Fashion Kiadó gondozásában. A dalokat Pálfy Zsolt zeneszerzővel úgy írták meg, hogy azok ne csak a gyerekeknek, hanem az őket elkísérő felnőtteknek is szórakoztatóak legyenek.

– A zene nagyon változatos, és többféle stílus felbukkan benne a pop-rocktól a bossa nován át a tangóig. A szövegek is játékosak, viccesek, könnyedek, és egyszerű témákat dolgoznak fel, amelyek a gyerekeket foglalkoztatják. Lehet ez a játszótér, a gombászás, a teve púpja vagy éppen a lekváros kenyér. A szövegekbe beépítettük az én ötleteimet is, amelyek ösztönösen jöttek, hiszen a saját gyerekeim inspiráltak közben.  A kisfiam, Attila kilenc, a kislányom, Anna pedig négyéves, így a dalokat először ők hallgatták meg. Nyugodtan mondhatom, hogy a tesztközönség tetszését elnyerte a Bergengóciából jöttünk. A gyerekeim egyik kedvence a Vasárnapi légy című vicces dalocska, ami nekem is az egyik favoritom, de imádom a Dal a gombáról című számot is, amelynek a főszereplőjét Irénnek hívják – mesélte Gubás Gabi.

A Bergengóciából jöttünk lemezbemutató koncertje április 3-án, vasárnap 10.30-tól lesz a Pöttyöslabda Családi Délelőttön a budapesti Akvárium Klubban, a Nagyhallban. Gubás Gabi koncertjére belépőjegyet kell váltani. A jegyár 800 forint, de hároméves kor alatt a belépés ingyenes. A családi délelőtt többi programja ingyenes. Az érdeklődőket családi fotózással, játszósarokkal, arcfestéssel, csillám tetoválással, kreatív foglalkozásokkal és vásárral várják.

Részletek itt: http://akvariumklub.hu/program/56f02dcabe37e602d63f3042

Gubás Gabi idén a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából vehette át a Jászai Mari-díjat. A népszerű színésznő a budapesti Thália Színházban jelenleg a Jelenetek 2 házasságból, a Végállomás, a Boeing, Boeing- Leszállás Párizsban, a Rövid a póráz, az Alul semmi, A hőstenor és a Két szék között című előadásokban látható. A televízióban pedig az RTL Klub Válótársak című sorozatának egyik női főszereplőjét, Zsófit alakítja. A sorozat új epizódjait nyáron forgatják. Gubás Gabi és szerzőtársa, Pálfy Zsolt a tervek szerint a Bergengóciából jöttünk című gyereklemezen kívül a Szabad-e a tested este? című bossanova koncertműsorával is útra kel majd.

Gubás Gabi Bergengóciából jöttünk című gyereklemeze már kapható az ismert üzletekben, illetve a Music Fashion Kiadó webshopjában:

http://shop.musicfashion.hu/index.php?id_product=33&controller=product

Belehallgatás:


Részletek:

http://gubasgabi.hu/

https://www.facebook.com/GubasGabi/

http://musicfashion.hu/