Tavasz a Fészek Színházban!

A Fészek Színház 2016 tavaszán négy kiemelt programmal jelentkezik. Március 27-én, a Színházi Világnapon egy felolvasó színházzal köszöntik Cziczó Attila HAPPY NEW YORK című ponyvaregényét, mely alapján ősszel a szerző rendezi a színpadra adaptált előadásukat. Március 30-án mutatják be legújabb ifjúsági előadásukat, a GÉM című felnőttmesét. Április 2-án búcsúzik négy évad után GABRIELLA TIZENNÉGYSZER című dráma. Ebből az alkalomból a hagyományos Fészek Színház Éjszakája rendezvényüket GABRIELLA ÉJSZAKÁJA elnevezéssel hirdették meg. Április 11-én,  a Magyar Költészet Napján egy újszerű versesttel köszöntik a költészetet, az előadás címe: A KÖLTŐ ÉN VAGYOK.
Fészek Színház - Gabriella tizennégyszer (forrás: Fészek Színház)

Fészek Színház – Gabriella tizennégyszer (forrás: Fészek Színház)

2016. MÁRCIUS 27. 18.00
HAPPY NEW YORK | felolvasószínház + könyvbemutató
Az idei Színházi Világnapon egy különleges programmal várja nézőit a Fészek Színház: Cziczó Attila ponyvaregényének hivatalos bemutatójára, melyet egy igazi színházi élmény követ; az ősszel bemutatandó ponyvadráma szereplői olvassák fel az egész kötetet!
Szereplők: Ambrus Asma, Barabás Tamás, Cziczó Attila, Gallai Dávid, Harsay Gábor, Heltai Sára, Kása Tímea, Stubnya Béla
A kötetet bemutatja: Jendrics Anikó
 
2016. MÁRCIUS 30. 20.00
G É M premier
Miklós Máté legújabb rendezése: felnőttmese!
„Méregváros lakói mit sem sejtve élik életüket a demokrácia és szabadság illúziójában, mely a hírhedt diktátor, Gém gonosz varázslata. Egy ifjú költő van csak, ki átlát az álnok játékán, s próbálja a buta nép szemét felnyitni lázadó rímeivel. Gém vezér nem hagyhatja romba dönteni nehezen felépített álomvilágát, így egy fejvadász tehetségéhez fordul, hogy kiiktassa a rebellis rímfaragót…”
 
2016. ÁPRILIS 2. 16.00
GABRIELLA ÉJSZAKÁJA | Gabriella tizennégyszer búcsúelőadás
A Fészek Színház legérzelmesebb drámája négy évad és 53 előadás után búcsúzik. Délutántól hajnalig Gabriella programjai várják az érdeklődőket. Előadás kezdés: este 9-kor.
 
2016. ÁPRILIS 11. 19.00
A KÖLTŐ ÉN VAGYOK | versest
A Fészek Színház rendhagyó költészet napi verses estje – magyar költők magyar verseivel. 
Közreműködnek a Fészek Színház színészei. Szerkesztette: Jendrics Anikó és Cziczó Dániel. Rendezte: Jendrics Anikó.
Forrás: Fészek Színház

feszek_logo