Beteg gyerekeket vidítottak fel a fitness modellek

Kiss Virág Arnold Classic győztes, IFBB Magyar bajnok és Jarjabka Szilvia, IFBB Magyar Bajnokság ezüstérmese hetek óta szervezkedett, hogy meglepetést okozzon a Bethesda Gyermekkórház kis betegeinek. Virág és Szilvi játékokkal, egészséges zab- és müzli szeletekkel, gyümölcsökkel felszerelkezve érkezett csütörtök délután a kórházba, kimondottan azért, hogy mosolyt csaljon azoknak a gyerekeknek az arcára, akiknek ebben az évben a kórház falai között kell tölteniük a szentestét.

kép_1-1

„Borzasztó érzés lehet ilyen pici gyerekként egy kórházi ágyon feküdni akkor, mikor mindenki fát díszít, és a szerettei körében ünnepel. Ezért határoztuk el Szilvivel már hónapokkal korábban, hogy meglátogatjuk a kórház kis lakóit. Rengeteg szeretetet kaptunk a kicsiktől, pár pillanatra eltudták felejteni a fájdalmakat. Most mindketten úgy érezzük, hogy ezt a munkát folytatni kell, akár szélesebb összefogás formájában is” -nyilatkozta Virág.

Kiss Virág és Jarjabka Szilvia eredményes szezont tudhat a háta mögött, de fontosnak érzik, hogy ne csak sportolóként, hanem emberként is példát mutassanak, és felhívják a figyelmet azokra, akiknek ilyenkor különösen nagy szükségük van a törődésre.

Forrás: presspresso