IV. Újszövetség Maraton a Vörösmarty Színházban

Advent első hétvégéjén ismét önkéntes jelentkezők olvashatják fel az Újszövetséget a Vörösmarty Színház nagyszínpadán: november 28-án 23 órakor indul a IV. Újszövetség Maraton. A felolvasásra november 10-étől lehet jelentkezni.

Fotó: Maczkó Csaba (forrás: Vörösmarty Színház)

Fotó: Maczkó Csaba (forrás: Vörösmarty Színház)

A különleges lelki eseményt 2012-ben indította útjára a Vörösmarty Színház. Az első Újszövetség Maratonon 140-en, a másodikon 240-en, a harmadikon ugyancsak 240-en olvasták a Bibliát. A nagy érdeklődés és az esemény meghittsége arra ösztönzött minket, hogy folytassuk az Újszövetség Maratont.

Idén is két Bibliából, a katolikusból és a protestánsból olvasunk, könyvenként váltakozva. A felolvasásra a színház előcsarnokában lehet regisztrálni, kizárólag személyesen, a jelentkezők kiválaszthatják a felolvasás időpontját és a tízpercesre tagolt bibliarészletet. A regisztráció 2015. november 10-én, kedden 10 órakor indul, és minden hétköznap 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket.

A színház honlapján, a www.vorosmartyszinhaz.hu oldalon bárki figyelemmel kísérheti, hogy mely időpontok szabadok még, illetve mely időpontokban kik a felolvasók.

A IV. Újszövetség Maraton 2015. november 28-án 23 órakor indul, és megközelítőleg 20 órán keresztül tart majd.

Forrás: Vörösmarty Színház