Több mint 30 étterem kínál kedvezményes menüt a TableFree éttermi napokon

Több mint 30 budapesti étterem vesz részt a TableFree éttermi napokon, melynek keretében november 19. és 25. között kedvezményes ebéd- és vacsoramenüket kínálnak a szerdától asztalt foglaló vendégeknek.

Az éttermek között szerepelnek többek közt japán, mexikói, olasz, orosz és indiai ízeket képviselő vendéglátóhelyek is, melyekben 3300 és 5500 forintos, háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt is választhatnak azok, akik előzetesen asztalt foglalnak az étteremhét honlapján (www.tablefree.hu).

A weboldalon részletes információk szerepelnek arról, mely éttermek vesznek részt az akcióban és milyen fogásokat kínálnak vendégeiknek. Egyes vendéglátóhelyek a legkedveltebb fogásaikat kínálják alacsonyabb áron, míg mások speciális ételeket készítenek erre az eseményre.

Foglalásaikat már megtehetik meg az érdeklődők – mondta el szerdán Alex van Damme, a magyarországi TableFree éttermi asztalfoglalási rendszer ügyvezetője az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Budapesten.

A TableFree online rendszer kialakításának és az éttermi napok létrehozásának célja az volt, hogy gyors és átlátható felületet biztosítson a fővárosokban, így Budapesten is élő külföldiek számára éttermi asztalfoglalásaikhoz.

Forrás: MTI