Callgirl az Orczy úton!

Rendhagyó bemutatóra készül a Fészek Színház: a megszokott Cziczó-rendezések után ezúttal a mozgóképek világából átcsábuló Keményffy Tamás viszi színre saját színjátékszövegét.

Barabás Tamás, Tóth Szilvia Lilla

Barabás Tamás, Tóth Szilvia Lilla

A letagadhatatlanul filmes eszközökkel dolgozó rendező egy fiatal erdélyi lány első budapesti lépéseinek bizonytalanságait festi meg a nagy- és kisbetűs élet kapujának küszöbén. A lírai képekkel játszó előadás az álom-valóság, dráma-komédia, tér-idő, morál-orál határvonalakat ledöntve próbál megmutatni egy olyan kortárs problémát, amiről a társadalom is tud, s amit a társadalom mégis lesöpör az asztalról. Hm. A Callgirl lecsupaszított színpadán – Jendrics Anikó munkája – asztal nem található, ám egy hatalmas létra igen: kiút a mocsok mélyéből a színtiszta életbe. (Költői kép egy realista színházhoz.)

A címszerepben Tóth Szilvia Lilla, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem negyedéves színészhallgatója látható, partnere az író-rendező Keményffy Tamás, de kisebb szerepekben feltűnnek a Fészek Színház ikonikus alakjai is, többek között Barabás Tamás és Cziczó Attila.

A bemutatót november 6-én este láthatják a meghívott színházrajongók, de november 9-én este 7-kor már bárki jegyet válthat a véresen romantikus történetre.

Callgirl! Vivien és Öcsi szomorú, s mégis felemelő meséje az életről. Az ÉLETRŐL…

www.feszekszinhaz.hu/callgirl/

Forrás: Fészek Színház

feszek_logo