Róka könyvjelző és csillagos nemezbolygó a kis herceg játszóházban

A kis herceg varázslatos világában barangolhatnak kicsik és nagyok a Móra Ferenc Múzeum családi játszóházában: október 10-én, szombaton 10-13 óra között különleges élményekkel és kézműves foglalkozásokkal várják a kalandorokat a múzeumpedagógusok.

Kisherceg_Jatszo01

A Móra Ferenc Múzeum következő játszóházának főszereplője a kis herceg lesz: az aktuális kis herceg-tárlaton indulhatnak kalandos utazásra kicsik és nagyok. A játékos barangoláson kiderül, milyen titkokat rejt a regény és a tárlat, mely különleges installációival főként a kisgyermekekhez szól.

Kisherceg_Jatszo02

A játszóház nem telhet el kézműveskedés nélkül: ezen a szombaton a kézműves foglalkozásokat is a kis herceg birodalmának jegyében tartják majd az intézmény múzeumpedagógusai. A gyerekek és szüleik nemezbolygót, róka könyvjelzőt, papír rózsát és különleges nyomatokat is készíthetnek szombaton 10 és 13 óra között.

Idén ősztől havonta egyszer, megújult formában tartanak családi délelőttöket, „kézműveskedős” játszóházakat a Móra Ferenc Múzeumban. Ezen különleges szombati programok célja, hogy kicsik és nagyok együtt, játékosan fedezhessék fel a Kultúrpalota kiállításait, s tartalmasan tölthessék el a szombati ebéd előtti órákat.

Kis_herceg_jatszohaz-plakat

Forrás: Móra Ferenc Múzeum
,