A New Level Empire ebédidőben koncertezik

Rendhagyó időpontban, ebédidőben lép fel a zenekar szeptember 17-én, csütörtökön 12.30-kor Budapesten, a Dob utcai Ellátóházban. A koncert az Orbit Lunch Beat sorozat része, amely az unalmas munkahelyi menza helyett élőzenével várja azokat, akik szívesen táncolnának egyet délben a kollégáikkal.

New Level Empire

New Level Empire

Két hónapon át minden csütörtökön délben emlékezetes élményt kínál az ebédszünetben az Orbit Lunch Beat programsorozat. A svéd eredetű kezdeményezés lényege, hogy az egyhangú menzahangulatot feldobják egy kis tánccal. A zenét nem cd-ről nyomják, hanem rendhagyó módon élőben adják elő népszerű magyar zenészek, vagyis a vendégek egy-egy budapesti helyszínen belecsöppennek egy igazi koncertbe. Az Orbit Lunch Beat harmadik állomásán, szeptember 17-én, csütörtökön 12.30-tól az Eurovíziós Dalversenyből ismert New Level Empire gondoskodik a felszabadult hangulatról a Dob utcai Ellátóházban.

– A rendezvénynek megvannak a saját szabályai. A legfontosabb, hogy aki túl fáradt a tánchoz vagy a munkáról akar beszélgetni, az inkább menjen máshová ebédelni! Ez az egyórás ebédszünet a kikapcsolódásról szól. A tapasztalatok szerint a Lunch Beat olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A zene, a mozgás és a jó társaság pozitív hatással vannak a munkavállalókra, hiszen felfrissülve, új ötletekkel ülnek vissza az íróasztalaikhoz. A jókedvű, motivált dolgozók pedig gazdaságilag is kimutatható hasznot hoznak a cégeknek – mondta Balázs Szilvia, az Orbit Lunch Beat egyik szervezője.

The Biebers

The Biebers

Egy héttel később, szeptember 24-én Puskás Peti zenekara, a The Biebers az Instantban, október 1-jén pedig a Honeybeast a Gozsdu Sky Terrace-on ad élő koncertet. A Budapest Bár október 6-án, kedden lép fel ebédidőben az Ellátóházban, de a sorozat utolsó két állomása újra csütörtökre esik: a Kállay-Saunders Band október 8-án a Dorottya Udvarban, míg az Animal Cannibals október 15-én a Westend City Center B2 parkolójában táncoltatja meg az ebédelő közönséget.

A Lunch Beat alapvetően nonprofit szerveződés. A résztvevőknek csak annyi belépődíjat kell fizetniük, amit minden országban egy átlagos menza ebéd árához igazítanak. Az Orbit Lunch Beat 900 forintos belépődíja tartalmazza egy szendvics és egy üdítő árát, a koncertért nem kell külön fizetni. Belépők a helyszínen kaphatóak a koncertek előtt déltől.

Budapest Bár

Budapest Bár

A svéd Molly Ränge öt éve egy stockholmi mélygarázsban rendezte meg az első ilyen bulit 14 vendégnek. Egy évvel később már 600-an táncoltak ebédidőben, és a Lunch Beat azóta meghódította a világot az Amerikai Egyesült Államoktól a Távol-Keletig. Budapesten 2012-ben egy Huba utcai irodaházban volt az első kísérlet. A felszabadult hangulatról általában DJ-k gondoskodnak, míg a 2015-ös budapesti Orbit Lunch Beat újítása, hogy minden héten élő koncerteket tartanak ebédidőben.

Részletek:
https://www.facebook.com/LunchBeatBudapest
www.musicfashion.hu

ORBIT LUNCH BEAT 2015 – BUDAPEST
Időpont, fellépő, helyszín:
szeptember 17. (csütörtök) – New Level Empire – Ellátóház (Dob utca)
szeptember 24. (csütörtök) – The Biebers – Instant
október 1. (csütörtök) – Honeybeast – Gozsdu Sky Terrace
október 6. (kedd) – Budapest Bár – Ellátóház (Dob utca)
október 8. (csütörtök) – Kállay-Saunders Band – Dorottya Udvar
október 15. (csütörtök) – Animal Cannibals – Westend City Center B2 parkoló

A koncertek 12.30-kor kezdődnek.

Belépőjegy: 900 forint

A belépőjegy tartalmazza a szendvics és egy üdítő árát. Belépőjegyek kizárólag a helyszínen kaphatóak a koncertek előtt 12 órától.

 

 

,