ARGO 2 – hatalmas siker Londonban

Nem mindennapi élményben volt része a Londonban élő magyaroknak ugyanis Árpa Attila kultfilmje és szereplői: Young-Shin Kim (Yumiko), Scherer Péter (Bodri) és Kiss József (Tyson) a szigetországba látogatottak az elmúlt hétvégén. Az Egyesült Királyság területén ez volt az első igazi magyar játékfilm, ami moziba került, mi több az érdeklődők a színészekkel is találkozhattak személyesen. A siker vitathatatlan, a két vetítésre és közönségtalálkozóra közel 400 lelkes rajongó érkezett.

Az ARGO2 csapata és a főszervezők

Az ARGO 2 csapata és a főszervezők

Nem mindennapi élményben volt része a Londonban élő magyaroknak ugyanis Árpa Attila kultfilmje és a szereplői a szigetországba látogatottak az elmúlt hétvégén. És hogy mindez mitől volt különleges? Az Egyesült Királyság területén ez volt az első igazi magyar játékfilm, ami moziba került, mi több az érdeklődők a színészekkel is találkozhattak személyesen. Az Imperial College London egyetemi moziban rögtön két vetítést is láthatott a közönség. A jó hangulatról Árpa Attila a film producere és rendezője, Bodri (Scherer Péter), Tyson (Kiss József) valamint a női főszereplő Yumiko (Young-Shin Kim) gondoskodtak. A színészek megosztottak pár kulisszatitkot a forgatásról, veszélyes jelenetekről, elszakadt fürdőgatyáról, robbantásokról és a szinte végig kaszkadőr nélkül forgatott akciójelenetekről.

Árpa Attila a főszervezőkkel

Árpa Attila a főszervezőkkel

Árpa Attila elárulta, hogy egyelőre nem tervezi az Argo3-at, hisz sajnos a csapat Pszicho nélkül nem teljes, illetve az Argo2 végén sugallt folytatás, – azaz egyszerre szembe szállni az amerikaiakkal és az oroszokkal –  szinte lehetetlen küldetés lenne. De Attila szavaival élve „soha ne mondd, hogy soha”.

Arról hogy ez az egyedülálló rendezvény létrejöhetett, már Bajusz Zsuzsanna a Bvs Software Technologies tulajdonosa, marketing vezetője egyben ötletgazda és főszervező beszélt:
„Egy anyák napi budapesti közönségtalálkozón vetettem fel az ötletet Attilának, akinek rögtön megtetszett az ötlet. Innentől aztán felgyorsultak az események és már azon kaptam magam, hogy skype-on egyeztetetek londoni barátnőmmel, Vikivel, aki a kinti szervezkedésért volt felelős. Még mindig hihetetlen, hogy megcsináltuk ezt az egészen különleges és egyedülálló bulit”

Kiss József és Scherer Péter

Kiss József és Scherer Péter

„Feltétel nélkül megbíztunk egymásban Zsuzsival. Azt hiszem ez volt mindennek a kulcsa.
Illetve a kapcsolatrendszereink Magyarországon és Londonban, valamint a főállásaink mellett, pusztán rajongásból belefektetett munkaórák.” Folytatta Faltusz Viktória, a Londonban élő kommunikációs és marketing szakember.

A siker vitathatatlan, a két vetítésre és közönségtalálkozóra közel 400 lelkes rajongó érkezett, nemcsak Londonból, de az Egyesült Királyság egyéb területeiről is. Volt olyan, aki közel 800 km-t utazott azért, hogy részt vehessen az eseményen.

Az Aktív stábja végig kísérte az angliai kiruccanást, melyről elsőként MA, 12.25-kor számolnak majd be a TV2-n.

A lelkes közönség

A lelkes közönség

Forrás: Argo2