Vége már: nyárbúcsúztató a Meztelen Diplomatákkal

Bár utolért minket az ősz, a Meztelen Diplomaták, a beach pop koronázatlan hazai királyai egy csapásra most mégis elhozzák nekünk a tengerparti hangulatot szeptember 18-án a GMK-ban, nyárbúcsúztató hacacáréjukon.

Meztelen diplomatak

A Meztelen Diplomaták zenéje olyan, mintha az örök nyárban íródott volna: beach pop ütemeik a nyugati part optimista életszemléletében fürdőznek, miközben az élet apró és nagy örömeit éneklik meg rejtői iróniával és rafináltsággal. Ennek tökéletes megtestesülése a zenekar nyár elején bemutatott friss klipes dala is, a Nyelved hegyén, melyet a horvát tengerparton forgattak, a minden ízében igazi nyári darabban pedig Prieger Fanni is énekel, aki nem mellesleg a GMK-ban is fellép a srácokkal.

Úgyhogy nincs menekvés: a srácok önfeledt muzsikájának köszönhetően, szeptember 18-án újra átélheted, milyen az, amikor nincs becsöngetés, nincsenek őszi falevelek, a hőmérő higanyszála visszakúszik 30 fok felé, a kánikulában a problémák elolvadnak és csak a gondtalan táncos megőrülés marad. Előttük a Magidom söpri el zenéjével a hulló faleveleket.

https://www.facebook.com/meztelen.diplomatak
www.meztelendiplomatak.hu

Forrás: Mamazone