Középiskolások jelentkezését várja a Radnóti Színház ifjúsági programja

A színház és a színházcsinálás iránt érdeklődő középiskolások jelentkezését várja a Radnóti Színház októberben induló színházi nevelési programjára. Az egy évadot felölelő program két féléven keresztül biztosít heti egyszeri elfoglaltságot a jelentkezők számára.

Az első félévben az érdeklődők a színházcsinálással és a különböző színházi munkafolyamatokkal ismerkednek meg gyakorlati feladatokon keresztül, színházi emberek segítségével (dramaturgia, rendezés, színészet, színházi mozgás, jelmez- és díszlettervezés). A második félévben már önmagukat is kipróbálhatják a korábban megismert szerepekben egy önálló produkció létrehozása és bemutatása során.

A jelentkezésnek nem feltétele korábbi színházi ismeret és gyakorlat. A program fő céljai a dramatikus játékok segítségével való kreativitás és kommunikáció fejlesztés, az ön- és társismeret erősítése, és az, hogy a jelentkezők egy lelkes, kreatív csapat tagjaivá válhassanak az évad végére.

További részletek: www.radnotiszinhaz.hu

Jelentkezni a radnotimuhely@radnotiszinhaz.hu e-mail címen lehet a színház honlapjáról letölthető jelentkezési lap elküldésével 2015. szeptember 25., péntekig.

Forrás: Radnóti Miklós Színház