DBH Irodagaléria: Szatmári Balázs „9 élet”

Szeptember 3-án, csütörtökön nyílt meg a DBH Irodagaléria legújabb kiállítása, amelynek keretében Szatmári Balázs „9 élet” című kiállítása tekinthető meg.

A tárlat 2015. október 8-ig látogatható a budapesti DBH Serviced Office GreenPoint (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.) első emeletén.

Fotó: Rákossy Péter

Fotó: Rákossy Péter

A befektetési és üzleti szolgáltatásokkal foglalkozó DBH Group által életre hívott DBH Irodagaléria immár öt éve biztosít lehetőséget fiatal művészeknek, hogy bemutathassák munkáikat és ezzel is növeljék ismertségüket a vállalatcsoport szolgáltatott irodáinak közös tereiben. A látogatók számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására is.

Fotó: Rákossy Péter

Fotó: Rákossy Péter

Az ember egyik legősibb háziasított állata, első maradványai ie. 9000 környékéről származnak, több ókori kultúrában, így Egyiptomban is szent állatként tartották számon, kultúrtörténeti jelentőssége azóta csökkent, de a háztartások nagy kedvence azóta is. Vannak macska rajongók, vannak kutya rajongók, de egy biztos, Szatmári Balázs által festett képek alapján mindenki kicsit macskás gazdinak érzi majd magát.

Fotó: Rákossy Péter

Fotó: Rákossy Péter

„Azt hiszem abban nincs semmi különös, hogy egy művészeti iskolába járt ember, mondjuk művészettel foglalkozik. – mondja Balázs – Azonban a festés nálam még is csak egy újnak számító hobbi. Mivel mindig fontos volt számomra a változatosság, ezért igyekeztem a lehető legtöbb alkalmazott irányba kipróbálni a szépség és esztétika iránt érzet vonzalmamat. Formatervezőként dolgozhattam használati tárgyakon, állami kitüntetéseken és színházi és filmes díszleteken egyaránt. Miközben vizuális tanárként esztétikával igyekeztem beoltani marketinges diákokat és az évek óta mellettem dolgozó reklám szakembereket. Azt hiszem a macskáktól van mit tanulnunk az önmenedzselés terén. Hogyan juthatunk be másodpercek alatt, olyan tuti helyekre amikről mások még álmodni sem mernek, vagy hogyan szerezhetjük meg a legfinomabb falatokat ismeretlenek tányérjáról miközben egy marék szőrt hagyunk az illető zakóján.”

A kiállítás 2015. október 8-ig, munkanapokon 8 órától 18 óráig tekinthető meg a DBH Serviced Office GreenPoint (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.) első emeletén.

Fotó: Rákossy Péter

Fotó: Rákossy Péter

Forrás: DBH Group

A DBH Groupról

A 21 éves múltra visszatekintő DBH Group teljes körű üzleti infrastruktúraszolgáltatásokat kínál, köztük szolgáltatott irodát, befektetői tevékenységeket, projekt- és pályázatmenedzsmentet, IT és ERP szolgáltatásokat, pénzügyi szolgáltatásokat, adó- és üzletviteli szolgáltatásokat, továbbá startup-inkubációt. A cégcsoport saját irodákkal rendelkezik Hollandiában, Magyarországon, Csehországban és Romániában, valamint kiterjedt üzleti portfólióval az Egyesült Államoktól Nyugat-Európán át a Kaukázusig.