Kritikusok véleményével nyit az ARGO2 legújabb mozitrailere!

A hétvégén debütált országszerte a mozikban  az ARGO2 legújabb mozitrailere, melynek nyitásaként ismert hazai újságok/portálok ARGO2 kritikáiból idéztek az alkotók.

Argo2_MEM_11

Árpa Attila kultfilmjének folytatása, az Argo2 (16) minden hazai várakozást felülmúlóan már 85 207 fős nézettségnél tart két és fél héttel a film bemutatóját követően. A szakértők szerint ennek a filmnek sikerülhet az, ami mostanában egy magyar filmnek sem: a végső nézőszám elérheti a 150 ezres álomhatárt!

„A nézőszám nyilván egy nagyon fontos dolog, de még ennél is többet jelent számomra az, hogy a közönség eddigi visszajelzése kiemelkedően pozitív! Sőt akadnak olyanok, akik már most többször látták a filmet. Büszke vagyok arra is, hogy megannyi városba meghívást kaptunk, így ARGO2 közönségtalálkozót tartottunk  már Jászberényben, Szolnokon, Szegeden, Miskolcon, Debrecenben, Szombathelyen, Győrben, Pécsett, Egerben és Budapesten is több helyszínen. Kimondhatatlanul jó érzés volt a film rajongóival személyesen is találkozni, igazi „energiabomba”. – nyilatkozta Árpa Attila rendező.

Forrás: Mahagony