Ismét az Erzsébet téri sétányon lesz vasárnap a WAMP

Hazai tervezők és művészek ruháit, kiegészítőit, játékait, mesekönyveit, grafikai alkotásait és minőségi gasztrotermékeket is kínál a WAMP ingyenes dizájnvásár, amely április utolsó vasárnapján ismét a budapesti Erzsébet téri sétányon várja az érdeklődőket.

A WAMP-on szinte kizárólag az alkotóktól vásárolhatnak a dizájn kedvelői, így a készítők mellett megismerhetik a termékek történetét is – olvasható a szervezők MTI-hez elküldött tájékoztatójában.

A grafikai alkotások között nyomatok, képeslapok és füzetek egyaránt megtalálhatóak lesznek a vásáron. Az egyediség és a kézművesség nemcsak a tárgyakra, hanem a gasztro szekcióban kapható élelmiszerekre is vonatkozik. A látogatók a manufaktúrák kézzel készült finomságait, valamint új különleges ízeket fedezhetnek fel.

Két olyan kiállító is bemutatkozik a vásáron, akikkel először találkozhat a WAMP közönsége. Az ArtiStamp Pecsétmanufaktúra egyedi grafikák alapján készülő pecséteket mutat be, míg Fodor Tímea Szafajet ékszermárkája apró palackokba rendezett növényeket, virágokat és más természeti kincseket kínál.

Vasárnap debütál az Inventino legújabb, Charlotte névre keresztelt arannyal futatott ékszerkollekciója is, amely mellé a Marie Anne Design tervezett táskákat.

A hónap dizájnere címet a természetes alapanyagokkal dolgozó INQ ruhamárka kapta. Legújabb nyári összeállítása az Átalakulás rítusa egy képzeletbeli fiatal lány felnőtté válásának fázisait meséli el, négy fejezetben. A finom kreációkat a sötétkék és fehér kombinációja mellett a halványlila, pala zöld és púderes árnyalatok jellemzik – írták a tájékoztatóban.

Forrás: MTI