NYERS emlékeztető szuri

Fellépnek: Nyers, Óriás, Muriel @ Akvárium Klub // KisHall

Tíz éves hallgatás után visszatér a Nyers! A kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején csúcson lévő, mai napig kultikus underground zenekar az elmúlt évtizedben mindössze kétszer állt színpadra. Czutor Zoltán ezúttal nem csak egy koncert erejéig hívja újra életre a csapatot, azonban az, hogy addig még milyen meglepetésekkel szolgál a zenekar, egyelőre szupertitkos!

2015_04_16_nyers_orias_murial_fb_cover

Előttük a terepet az Óriás melegíti be. Tavaly a Nagy-szín-pad tehetségmutató versenyébe is beválogatott zenekar legutóbb az MR2 Akusztikban előadott Ossian-feldolgozással borzolta a kedélyeket. Egyedi Péter mély orgánumának, frappáns, magával ragadó dalszövegeinek, illetve a karcos, energikus rockzenének egyvelege adja meg a zenekar összetéveszthetetlen védjegyét.

Nyers

Nyers

Muriel számára a „vendégzenekaroskodás” nem ismeretlen terep, hiszen többek közt turnéztak már a Carbonfools és a Kiscsillag társaságában is. A hatvanas évek rockzenéjéből táplálkozó, azt igazi mai, modern hangzással ötvöző zenekarral kiegészülve biztosak lehetünk abban, hogy ezen az estén nagy igazságok és még dögösebb zenék hangzanak el az Akvárium Színpadán.

Óriás

Óriás

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/792261214195704/

Forrás: Mamazone