Szünidős kalandozás a dzsungelben

Szünidős program – Kaland a dzsungelben kiállítás és óriástársasjáték

A Kaland a dzsungelben kiállítás és óriástársasjáték a tavaszi szünetben, illetve a húsvéti ünnepek alatt meghosszabbított nyitva tartással, rengeteg érdekességgel, izgalmas játékkal és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat a Vajdahunyadvárban.

12 kaland a dzsungelben

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban megnyílt új, tavaszi kiállítás az áthatolhatatlan rengetegek, a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja a látogatókat. A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy óriástársasjátékban találják magukat, ahol tudásukat és szemfülességüket is próbára téve egy mesebeli kaland részesei lehetnek.

A résztvevők egy Titokzatos Dzsungel kanyargó ösvényeit kutatva képzeletbeli léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt, távoli birodalom elrabolt aranykincsének eredjenek a nyomába. A képzeletbeli utazáson lépésről lépésre kerülnek közelebb a titokhoz: megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben játékos fejtörőkkel, kérdésekkel tesztelhetik tudásuk.

05 szepsegek es szornyetegek

Az óriástársasjáték során a látogatóknak éles szemmel, jó füllel, logikával és furfanggal kell az útjukba kerülő rejtélyeket megoldaniuk, hogy az erdei labirintusban kalandozva rábukkanjanak az egyetlen helyes útra, mely elvezet az elveszettnek hitt kincshez. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A 700 négyzetméteren elterülő kiállítás és óriástársasjáték remek szünidős program, mely igazi, közös családi szórakozást ígér. A kiállítás a tavaszi szünetben, illetve a húsvéti ünnepek alatt – beleértve a húsvéthétfőt is – meghosszabbított nyitva tartással, 9.30-tól 17.30-ig várja az érdeklődőket a Vajdahunyadvárban. A Kaland a dzsungelben kiállítás és óriástársasjáték április 12-én, vasárnap zárja kapuit.

03 kincskereses

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár
Nyitva tartás: K-V 9.30-17.30 (április 6-án, húsvéthétfőn – nyitva)
Információ: 06 1 422 0765
Bővebb információ: www.mmgm.hu

Forrás: F Exhibition
,